Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanyika027

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új közellenséget választott magának a jobboldali többségű Európai Parlament. Tegnaptól hivatalosan is Orbán a rézfaszú bagoly és a drótos tót, akivel a rosszcsont uniós nebulókat riogatni fogják az európai polgárok. A három szörprájz feliratú csomagból az bontották ki,…..
Egyetemfoglalás az ELTE ÁJK-n. A demonstráció spontán módon folytatódott, az események itt követhetőek: link ..
Vastagbőr Zsiga Marcell bizonyít 2012.02.16 11:05:00
Na, ennek nagyobb  sikert jósolok, mint dajcstomi Twitter-oldalának:   A fideszdroidok magyarázatát, miszerint ez tuti csak kamu/lejáratás/provokáció, üti a második bejegyzés. Ilyet csak és kizárólag egy ostoba, pökhendi, valóságtól elrugaszkodott politikus írhat. Vagy az,…..
Vastagbőr Egy tál lencse 2012.02.16 20:11:00
Politikai performansz Brüsszelben! Nemzetközi színtéren mutattuk meg, hogy a magyarok nem kispályán játszanak ebben a műfajban!Nem, ő nem a bajszos takarítónő, csak a fotós volt béna.De vajon mit is látunk a képen?  Pelczné egy tál lencsét mutat be áldozatul az…..
Az azori kiruccanás után a megyei közgyűlési elnökök okosan lapítanak....egyet kivéve. Lasztovicza Jenő úgy érezte, itt az ideje előbújni az ismeretlenség homályából. A Veszprém megyei Önkormányzat honlapján ez a pozitív hír fogadja a látogatót:   Aztán máshol…..
A Ferencvárosnál elég volt betenni a december 23-i Magyar Közlönyt a karácsonyfa alá: "A Kormány 1. az állami vagyon gyarapításával kapcsolatos célkitűzésekkel összhangban felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert és az egyes kiemelt jelentőségű budapesti…..
Sanyika027 2012.01.02 12:09:56
@Ja_persze:

És mi lenne ha a vasaskát támogatná az állam...annak biztosan örülne a szerkesztőség pár tagja...:)