Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kacagok

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gery Greyhound (a Mi éveink, és a Best of Gyurcsány videók készítője) egy hiánypótló és egészen elképesztő videót osztott meg a tumblr oldalán.Ez egy "egy szigorúan belső felhasználásra szánt dokumentumfilmecske" a 2009-es pécsi időközi polgármester -választásról, ahol…..
Kacagok 2012.12.17 12:09:37
@felcsutisuttyo: Te tényleg egy suttyó paraszt vagy! Takarodj vissza anyádba! :)
Vastagbőr Zsiga Marcell bizonyít 2012.02.16 11:05:00
Na, ennek nagyobb  sikert jósolok, mint dajcstomi Twitter-oldalának:   A fideszdroidok magyarázatát, miszerint ez tuti csak kamu/lejáratás/provokáció, üti a második bejegyzés. Ilyet csak és kizárólag egy ostoba, pökhendi, valóságtól elrugaszkodott politikus írhat. Vagy az,…..
  Aki szervezett már akármilyen nyilvános programot, az jó eséllyel átélte az érzést, amikor kevesebben vannak a vártnál, reméltnél. Esetleg sokkal kevesebben. Nos, ebben a műfajban egy ideig a vasárnapi, a Budapest Sportarénában tartott Összefogás koncert lesz az…..
Kacagok 2012.02.20 14:30:24
Tegnap megvolt a nagy Összefogás koncert, 100 zenész, 2 helyszínen, fergeteges hangulat, óriási buli, "fékezhetetlen tömeg"....Ízelítő, hogy miből is maradtunk ki, ez a 40 másodperc bőven elég is: A hvg.hu-n egy hosszabb is videó is megtekinthető. Sajnos az államadósságból…..
Varánusz System error 2012.02.18 04:35:27
Megvan az a vicc, hogy Kapolyi László, Schmuck Andor, (MSZDP) Thürmer Gyula, (Munkáspárt) Vajnai Attila (Munkáspárt 2006) Trasciatti Attila, (Zöld Baloldal) Balogh András (MSZP) felöltözve, a Gyurcsány gyerek meg letolt gatyával érkezett a baloldal temetésére?Nincs?Nem csodálom,…..
Kedves Vezetőnk bár titkolni igyekszik azért csak összeszedett egy egészségtelen Kónbendit fóbiát regnálása alatt. Vörös Deni összetiporta a kis lelkét neki, és mikor valamilyen ügy kapcsán eszébe juthat leveri a víz, remegni kezd, és vad csilingelésbe fognak benne a…..
Azért szeretem Kövér Lászlót, mert egy kivénhedt bajuszmetált nyomó rockert juttat eszembe. Aki már ugrálni nem bír, egy rendes szólóhoz már nem elég fürgék az ujjai, de a régi idők kedvéért még a gitárt a színpad széléhez verdesné, - ha lenne hozzá közönség - és…..
Kacagok 2012.02.20 11:03:52
@Link Elek: MIért lenne diktatúra...most elkezdhetnék a 8 évvel jönni...hogy akkor mi volt...de Veletek nem lehet vitatkozni...
A Ferencvárosnál elég volt betenni a december 23-i Magyar Közlönyt a karácsonyfa alá: "A Kormány 1. az állami vagyon gyarapításával kapcsolatos célkitűzésekkel összhangban felhívja a nemzeti fejlesztési minisztert és az egyes kiemelt jelentőségű budapesti…..