Regisztráció Blogot indítok
Adatok
i matee i

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudok elég dühös lenni, már kinőttem abból a korból, amikor minden úgy magával ragadott, hogy kisregényeket írtam volna a rossz kedvemtől vezérelve. De most úgy gondolom, kötelességem felemelni a szavam a felsőoktatási helyek megnyirbálása miatt. Kedves Hoffmann Rózsa,…..
A kivágott fenyő is él, és bosszút esküszik a világ ellen. Ezt így elhiheti mindenki, és szerintem tudatában is vannak azok akik igazi fenyőt vásárolnak és nem rózsaszín tesco-fát. Szerény véleményem szerint az olyan lehet mint guminővel csinálni, jó-jó de nem az igazi. A…..
Agyhugykő Szomszédok 2012.01.06 16:04:00
Hát igen, erről az állatfajról is meg kell emlékezni úgy érzem. A Nagy Állathatározó Lexikon, a továbbiakban: ANÁL így hivatkozik rájuk: "csörgő-zörgő, kunyeráló, kedveskedő közben mégis a hátadba kést elhelyező, kutyát a lábtörlődre vizeltető, amikor este aludnál…..
i matee i 2012.01.07 17:00:27
@Bazsiahegyről: Akkor csináld azt hogyha egy éjszaka hazamész egy kocsmatúra után.Fogsz egy fejszét, áttöröd a falat, és mondod a szomszéd néniek hogy: "meg gyüttem" és utána befekszel mellé az ágyra és lehúzod róla a takarót. Hidd el többé nem szól hozzád.
Agyhugykő Én, a tahó 2011.11.30 20:25:52
Néha a leszart szar is tartalmaz némi kukoricát, azaz mindig kerülhet hiba a gépezetbe. De ne rohangáljunk ilyen szertelenül mint ahogy most már Stohl Buci is teszi egy 3x3-as kis szobában. Szóval szerintetek mennyire meríti ki a tahóság fogalmát eme tett:Egy kedves kolléganő nemrég…..