Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steveN

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beatdealers Volt egyszer Budapest 2012.08.08 19:47:12
Tegnap volt szerencsétlenségünk szerencsénk lelátogatni a Rudas Romkertbe, s hát, hogy mást ne mondjunk, a hely neve igencsak erőteljesen sugallta színvonalat. A kedd estékről általában ódákat zengenek meg annyian, így hát mi is bizakodtunk, de sajnos nagyon hamar rá kellett…..
Emberáldozatokat követelt egy Swedish House Mafia-fellépés Írországban. Az idén feloszló DJ-trió a dublini Phoenix Parkban adott koncertet, amikor egy férfi megszúrt négy embert, amitől a tömeg pánikba esett és további személyek is megsérültek. A feltételezett tettest azóta…..
Van az úgy, hogy az ember már nem bírja tovább nézni a szenvedést a tévében, eljut arra a pontra, amikor legszívesebben eret vágna nemcsak magán, de az összes nyomorult szereplőn, és együtt zokogna velük üvöltve, ha ettől hamarabb vége lesz a kínlódásnak. A The Killing pont…..
Tessék, ezt mondtuk mi annak idején, teccettek volna a Motörheadet meghívni, akkor nem lettek volna sztárallűrök meg idegeskedés. A Bors infói szerint ugyanis a rapper olyan gyökér volt a színfalak mögött, mint amilyennek tippeltük jóelőre, ki sem ment a próbára, a produkció nem…..
Az már ismeretes, hogy az idei Heineken Balaton Sound egy nappal korábban indul. Július 11-én, a már bejelentett Ákos-koncert mellett a Grammy-díjas elektro house előadó, Afrojack is színpadra lép, ahogy a hozzá kötődő, szintén housban mozgó Apster is tiszteletét teszi a…..
A múlt héten kiderült: Björk hangszálbetegsége miatt nem tud jönni a Balaton Soundra, pedig egyértelműen az ő koncertje lett volna nem csak a fesztivál, de az egész nyári fesztiválszezon egyik legnagyobb durranása. A szervezők azt nyilatkozták, gőzerővel azon dolgoznak, hogy a…..