Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheFallen

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A teljes nyugati sajtó miattunk veri a palávert. Ez nekem mindig gyanús. Főleg, mikor olyan hevesen teszi, ahogy most. Azt hiszem, ennek az egész perpatvarnak két szintje van. Egy, ami Európáról szól, egy, ami rólunk. Ami rólunk szól, azt csak mi értjük, akik itt élünk: a sebtiben…..
TheFallen 2012.01.17 17:11:44
Orbán Viktor kormánya - ahogy én látom - maximálisan bankellenes. Amiben van valami és nem mondom hogy rossz.

Én a saját bőrömön csak a "diákhitler" remek, dörzspapírhoz hasonlatos, húsba vájó "simogatását" érzem: semmi deviza és egyéb nyalánkságok.

De elég is ez. Remekül megmagyarázza számomra a bankok működését, célját. Csak a pénz. ( Valódi fedezet, azaz aranytartalék nélkül.)

Orbán szembe megy velük. Nagyon. Innentől kedve érthető a nagy, "ember és alkotmány-barát" Nyugat, középkori flagellánsokat megszégyenítő sirámja. Azaz lejáratókampánya.

A baj az, hogy nem értenek a kormányon lévő srácok a kommunikációhoz. Felénk semmiképp', külföld felé meg amúgy is, minek. Ott mindenki tisztában van azzal, hogy a cél a bankok uralmának, kormányok és eszmék felett állásának megdöntése.

Ebből vannak, akik hasznot húznak. Sokat. A többség nem. De vannak olyan külföldi és hazai érdekcsoportok - pártok? -. akik megtalálták maguk számára a - politikai? - hasznot mindebből. Nem hiszem, hogy tisztán, a magyar választópolgárok érdekeit szem előtt tartva köpködnék a "sátáni" Orbánt.

Nem szimpatikus Orbán. Nem kommunikálja jól felénk a dolgokat. És ami lehet, nagyon megszívhatjuk. De kérem! Vannak dolgok, amelyek "őfőellenség", Orbán Viktornál is rosszabbak...csak ehhez már hozzászoktunk.

Beeee! Beeee! Lehet bégetni.:) Vagy szimplán csak átgondolni.