Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Standard1

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror!    Az igazságról mindenki mélyen hallgat, mert félnek az üzletkötők! De miért is? Mert a munkahelyi pszicho terror virágzik a biztosítóknál. Megfélemlítik az üzletkötőket, a terv cél…..
Tiszteletem   Nos azt hiszem semmi sem változik! A fiam is hasonló gondokkal küzd jelenleg is ! A történet:  Jelentkezett egy céghez ahol közölték ,már másnap dolgozhat! Felvette a munkát, majd pár nap múlva megkapta a papirokat, amiből kiderült.....akinél…..
Standard1 2013.07.24 20:29:03
@Chamea:
Ha megéred, te is leszel 50 feletti, és döbbenten fogsz rájönni, hogy bizony, igencsak elhúzott melletted a fiatalság.
40 felett egyre nehezebben megy majd a tanulás, 45 felett már fizikai kopás első jeleit fogod érezni testeden, 50 felett senki nem lesz kíváncsi avíttnak gondolt személyedre és képességeidre.
Hogy mindezt elhidd, meg kell érjed ezt a kort.

"Egy diplomás munkanélküliből idegi alapon lett rokkantsági járadékos" hozzászólását olvastad, aki sajnálattal látja, milyen beszűkülten gondolkodsz már jelenleg is. Mi lesz így veled 50 évesen, fiam, lányom?
Standard1 2013.07.24 20:41:36
@sírjatok: ok, te úgy gondolod, a fiatalabbak tartják el a nyugdíjasokat.
Kérdésem: vajon ki fizette be azt az adómennyiséget, amiből finanszírozták a szülészetet, ahol megszülettél, a bölcsit, ahova jártál, hogy szüleid korosztálya adózhasson, az ovit, iskolát, felsőoktatást, amíg te egy kanyi vasat sem tettél be a közösbe, csak élvezted a ma már nyugdíjas korosztály kemény munkájának gyümölcséből fizetett jogaidat???
Ha megéred, te is leszel öreg, de egy biztos, téged már senki nem fog eltartani, mert ha így torzul a magyar korfa, akkor éhen fogsz halni. Megférdemled, ha tényleg komolyan gondolod mindazt, amit primitív gondolkodásod diktált!
42 éves nő vagyok, 2 egyetemi diplomával (nem büfészak, de sajnos nem is mérnöki) és 2 aktív felsőfokú nyelvtudással rendelkezem (világnyelvekből). Bp-en keresek állást, lassan 1,5 éve. A  kB. 20 év munkaviszonyom folyamán 3 munkahelyem volt eddig, az utolsóról 2012 év…..
Standard1 2013.03.31 12:32:24
@Dagda:

Elképesztő, hogy még ezen a fórumon is nekiállsz toborozni!
A dumát magam is jól ismerem, tipikus betanított érvanyag, amit a legtöbb biztosítónál alkalmaznak.

Egyet azért leszögeznék: 8 évig, igen jól kereső, sikeres biztosításközvetítő voltam. Mégis a rengeteg zsarolás miatt, amivel "vezetőink" éltek, a lelki megnyomorítás miatt, amitől rengeteg ember lett beteg, magam álltam fel a helyemről.

Ez a munka kizárólag nagyon erős idegzetű és anyagi háttérrel rendelkező embernek való!
Nem véletlen a hatalmas fluktuáció az ilyen munkahelyeken, és a kapálózás, amivel toboroznak a magukat vezetőnek kinevező emberek.
Mert hogy ebben a szférában első szintű vezető lehet bárki, aki kinevezi magát!

Ha rám hallgatnak, elkerülik messziről a jóérzésű emberek az ilyen helyeket!
Standard1 2013.04.01 01:51:16
@Dr_utcai_arcos:
Akkor csináld, majd rájössz mi a valóság!
Standard1 2013.04.01 01:55:46
@Dagda:

Munka az, ami nem mások komoly befolyásolásáról szól, vagy éppen lehúzásáról.
Az nem munka, hanem pénzcsinálás.

Egyébként elértem a célom, mert érezhető agresszív frusztráltság jön át leírt szavaidból.
Gondolom, vergődsz, csak magadnak sem akarod bevallani.

Üzenetem egyértelmű volt, munkát és nem lehúzós-átverős-kihasználós pénzcsinálást kell keresnie a kérdezőnek.
Nehogy a hozzád hasonló moralitású emberek belevigyék kétségbeesésében valami e tiedhez hasonló történetbe!
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Üdv mindenkinek!   A történet velem esett meg, nem is olyan régen. Találtam az interneten egy otthonról végezhető munkalehetőséget. Egy jól hangzó cég,…..
Standard1 2012.08.13 03:12:56
@nista:

Nem értem, miért nem tesz feljelentést csalás gyanúja miatt?
Azzal, hogy itt írogatunk, még tovább folytatja az elkövető a csalást, pedig könnyen megfogható lenne, és az sms listák alapján pedig könnyen felderíthető a becsapottak száma, köre.
Ezek a csalókm is arra utaznak, hogy 400 Ft-ért nem fog senki utánamenni és dolgozni vele, így aztán ők lubickulnak a százezrekbe munka nélkül, jót vigyorogva magukban.
A rendőrség pedig feljelentés nélkül nem foglalkozhat velük.

Legyetek tudatosabbak, fogjatok össze és jelentsétek végre fel a csalásgyanús eseteket!
Szeretném, ha oldalukon tájékoztatnák az állás keresőket erről a hirdetésről. Utána néztem, a cég feketelistás, illetve az MKB felszólította a megtévesztő hirdetésének leállítására.Köszönettel:Fenyves Gabriella   Távmunka Jelentkezési határidő: 2012.…..
Standard1 2012.08.13 03:05:40
@Telecomex Kft.:

Komolyan fontolóra veszem az arcátlanságuk miatt, hogy ellenőriztetem a cég tevékenységét jogi szempontból. Gyanúm szerint amit tesznek, azt akár üzletszerűen elkövetett csalásnak is lehet értelmezni, ezért akár 8 évet is adhat a bíróság!!!
Ráadásul olyan egyébként sérülékenyebb és kiszolgáltatottabb réteggel teszik, akik élethelyzetüknél és esetleg reménytelenségüknél fogva hiszékenyebbek, mert hinni akarnak és akár egy szalmaszálba belekapaszkodni.
Ez súlyosbítja a tettüket!
Standard1 2012.08.13 02:48:20
@Telecomex Kft.:

Még valami: amennyiben nem kér elnézést ezen oldalon nyilvánosan és cáfolja meg egyértelműen, hogy engem gyanusit meg az MKB Banknál történt feljelentés megtevésével, rágalmazásért feljelentem Önöket, és kártérítést fogok követelni!

Az információ innen van:

www.delmagyar.hu/gazdasag/visszaeltek_az_unicredit_bank_nevevel/2270255/

"Visszaéltek az UniCredit Bank nevével

A tavmunka.net oldalon megjelent hivatkozások a banknak az akcióhoz való bármiféle hozzájárulásáról félrevezetőek és minden alapot nélkülöznek.

mti - 2012.03.20. 15:28

Az UniCredit Bank tájékoztatja az érintetteket, hogy a tavmunka.net internetes oldalon megjelent hivatkozások a banknak az akcióhoz való bármiféle hozzájárulásáról félrevezetőek és minden alapot nélkülöznek - közölte a hitelintézet márkamenedzsment és kommunikációs igazgatósága kedden.

A pénzintézet a közleményében hangsúlyozza: a bank elhatárolódik a bizalmat élvező UniCredit névvel visszaélő cégtől és annak módszereitől.

A tavmunka.net honlapot a Telecomex Internet és Információtechnológiai Kft. üzemelteti.

Sipos József, az UniCredit Bank kommunikációs igazgatója az MTI kérdésére elmondta: egy ügyfelük bejelentése alapján szereztek tudomást arról, hogy a tavmunka.net oldalon visszaélnek a bank nevével.

A bank a közleményhez mellékelte a kifogásolt hirdetést, amelyben az olvasható: "Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy az UNICREDIT BANK jóvoltából a Távmunka.NET On-line munkaszervezési rendszerbe a regisztrációs határidő 2012. március 23-ra módosult". A hirdetésben olvasható az is, hogy "az Unicredit Bank Akció keretében, 2 hónapos próbaidő felhasználással regisztrálhat Magyarország első és egyetlen 8 éve működő On-line távmunka rendszerébe!"

Sipos József mondta: ezek egytől egyig félrevezető információk, felvették a kapcsolatot a céggel, és a hirdetés megváltoztatását kérték."

A feketelista: www.feketelista.hu

Bárki utána nézhet ezeknek!
Nem a sértődöttet kell játszani, hanem tisztességes és nem félrevezető kommunikációt használni! Dolgozni, és nem lehúzni embereket!
Standard1 2012.08.13 02:59:35
@Chamea:

válasz a Délmagyar.hu oldalon olvastam, magam még csak ügyfele sem vagyok a nevezett banknak, márpedig név nélkül egy ügyfelüket jelöli meg az újságcikkben a bank a bejelentőnek.

www.delmagyar.hu/gazdasag/visszaeltek_az_unicredit_bank_nevevel/2270255/
2010 januárjában jelentkeztem a céghez, alkalmazotti közviszonyba. Eleinte jól indultak a dolgok. Majd lassacskán megromlott. Mivel a cég 5 hónapi rendszeres jövedelem után csak teljesítményarányos fizetésben részesített minket. Voltak akiknek 5000ft/hó gyűlt össze. Elég…..
Standard1 2012.03.11 04:14:00
Én 8 évig voltam biztosítós, és nem azért, mert annyira akartam.
A biztosítói"munka" az esetek 90%-ban kényszerből választott lehetőség, amikor már sehova nem kell az ember. Ezt mint volt toborzó pontosan tudom!
Meglehetősen aljas feltételeket szabnak a biztosító társaságok.Hovatovább kérdőjel bennem, hogy a jog előtt egy ennyire egyoldalúan eltolódott előnyű szerződés megállja-e a helyét./tudtommal az a szerződés, mely az egyik félnek különösen hátrányos a másik fél előnyére, semmisnek is tehető./
Az egyik oroszlános /de nem szárnyas/ cég irodájában anno úgy íratták alá a szerződéseket a már bármit elvállaló munkanélküliekkel, hogy jaj, megy a posta, gyorsan írd alá a szerződést.
Ha valaki nem írta így alá, hanem elkérte elolvasásra, megalázták, vagy a háta mögött mindennek elmondták a vezetői.
A jó hír: informálisan ugyan, de több csatornából tudom, hogy ez a cég több 100 M Ft jutalék visszaírást nem tud érvényesíteni. Az sem véletlen, hogy sima levélben küldik ki a tartozásról szóló levelet.
Gondoljátok végig: elmentek a cégtől, ezért adatvédelmi okokból nem tarthatjátok meg a szerződések adatait. Ezért nem tudhattok arról, hogy fizetettségi probléma van a kötött szerződéssel. Így aztán lehetőségetek sincs ráhatni a szerződésre, hogy az ne szűnjön meg. Nem találkozhattok az ügyfeleddel a szerződés okán, így nem is tudhattok hatékony akvizíciós érvelést tartani felé, ami megmenti esetleg a szerződést.
Egyébként egyre több cég biztosítósaitól hallok példát arra, hogy bíróságon pert vesztett az előbbi érvek mentén a biztosító.

A behajtandó visszaírt jutalékokat pedig kiadják/eladják behajtó cégeknek, ezek fenyegetőznek, aztán ha nem fizet a delikvens, akkor tovább állnak egy olyan balekot keresni, ahol viszonylag könnyen pénzükhöz jutnak.
Még így is megéri valószínűleg átvenni az adósságállományt.
Van olyan volt biztosítós ismerősöm, aki kikiabált az emeletről a pénzbeszedő képviselőjének: Csak nem gondolod, hogy beengedlek? Ennek a mondatnak kb. 6 éve. Azóta nem látta az urat.
Egyébként meg az a véleményem, hogy saját érdekvédelmi szervezetet kellene alapítsanak a biztosítók szerződött partnerei.
Ugyanis ahol bejelentik a kollégákat, csupán azért teszik, hogy megússzák az OKJ-s végzettség előírását, mivel már így is lasszóval kell az embereket becsalni a csapdába.Egyre tudatosabbak leszünk, szerencsére.
Maga a bejelentett állás az esetek zömében gyakorlatilag kvázi bejelentett állás, hiszen saját autóval, benzinnel, telefonnal kell dolgozni, költségtérítés nélkül, ill. érvényesítik a min. bér utáni közterheket is.

Egy esetben tudok valódi bejelentett állásról a szakmában, az ING Biztosító kísérleti programjában.
Ott ugyan halálra kergetik a népet, de legalább autó hozzájárulást, tel., parkolási és egyéb költségtérítést adnak.

Aki nem dolgozott még biztosítónál, el sem tudja képzelni, hogy a lapos MLM /nevezzük így, hiszen 3-4 ember mélységig egymásra épülnek a jövedelmek/
miatt milyen terror megy némely biztosító társaságnál.Ha Amerikában tennék ezt, milliós kártérítést kérhetni az ügynök, amennyiben ügyesen bizonyítja hogyan terrorizálták, zsarolták érzelmileg.