Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elfogadható Alternatíva

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ma este fél7kor az Operánál!"Tízmilliomod rész az enyém, itt tízmilliomod mindenből enyém, az én kicsi tíz-milliomodom, éppen pontosan a bóvliba jutott.De kiveszem onnan az én kicsimet, tízmilliomod tulajdonom,tízmilló sorssal osztozom, az övék is 1…..
Kettős Mérce Van hozzá Harcuk! 2012.01.01 21:48:00
Mindig is kedveltem a szórakoztató irodalmat, illetve egyik kedvenc sorozatom volt a Monty Python repülő cirkusza kedvelem a Brian életét is, vagy a Gyalog Galoppot. Ezért is szerzet kellemes pillanatokat az alábbi felhívás. Ha nem tetszik, hogy, a tömegbelövetők, Gyurcsány, az új…..
Tisztelt Honfitársaim!Magyarok az országhatárokon belül és szerte a nagyvilágban! Mint a Magyar Köztá, izé, álam, izé ni, szóval, mint Pali, mert ez a biztos, szólok most hozzátok. A szertartásoknak különleges, varázsos erejük van. Ami szokás, ami hagyomány, annak meg kell…..
Az összefogás tök jó dolog. Én is össze szoktam fogni a zoknikat, úgy rakom el őket, összefogom az újságot is, hogy ne essen szét. De azért napi 24 órában ezt csinálni szükségtelen és felettébb mulatságos dolog lenne. Az összefogás pontosan akkor érték ha van mögötte…..