Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hhajni

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy ígértem, itt is van a belföldi úti cél ajánló első része; ebben a sorozatban olyan itthoni településeket fogok ajánlani, melyek tavaly nem voltak a legnépszerűbb 10 úti cél között. Elsőként a vizek városát, Tatát ismerhetitek meg. Tata Budapesttől 70 km-re található,…..
Lenyűgözően jól néz ki a 4-es metró Rákóczi téri megállója. A nemrég elkészült állomás fotóját én is megosztottam, de a helyesírási hibát nem vettem észre, pedig öles betűkkel öntötték betonba. Kiszúrta viszont a Szerencsi Válasz! FRISSÍTVE: Mint kiderült, valóban…..
Szakított az eddigi hagyománnyal az Országház (vagy a kormány), és nem állított karácsonyfát a Parlament előtt a Kossuth téren. Tavaly egy 18 méter magas lucfenyő érkezett Erdőhorvátiból, 2010-ben Felsőcsatáron vágtak ki egy mintegy 16 méter magas fenyőfát, hogy az ország…..
Hhajni 2012.12.19 14:54:16
@barli: Jó ötlet :) Remélem olvassák a gyerekek.
Praxis Meg is halhattam volna 2012.06.06 07:24:00
Tisztelt Szerkesztőség! Egy történetet szeretnék megosztani az olvasókkal, ami velem történt a Központi Orvosi Ügyeleten Nyíregyházán.2 héttel ezelőtt 22:30-kor este, hirtelen nagyon rosszul lettem, folyamatos szúró fájdalmat éreztem a mellkasom közepén. Ilyet azelőtt még…..