Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uwcmedve

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
uwcmedve 2011.12.31 14:38:39
Na végre sikerült regisztrálni:-)
A listák alapján tudtam szemezgetni, új filmeket megismerni. Lucifer Valentine filmjei csodálkozom, h felkerültek a listára, az utóbbi két napban néztem meg az első két részt. Nem nevezném őket filmeknek. Rosszabbul sikerült öncélú S/M házimozik, vagy még azok sem. Nagy csalódás volt mindkettő (mondjuk a második rész hatványozottan jobban sikerült, mint az első).
A salonak meg azt gondolom, h itt a helye, főleg azért mert még filmes értéke/jelentőseége is van, ráadásul valódi (és nem önjelölt) rendező rendezte (bár azt írják Pasoliniről, h elég elmebeteg volt) Mondjuk a listán (mindkét listán) szereplő filmeket, csak elmebeteg emberek készíthették:-)
Próbálom keresni a filmes határokat (amit talán már az én gyomrom sem tud befogadni). Habár nem olvastam végig minden kommentet, és nem tudom, h valaki felvetette-e már, de nekem a legLEGlegundorítóbb film magasan a Rózsaszín flamingók volt, amit valaha láttam (kutyaszarevés, férfi"szerelem", erőszakjelenet, sok szar és Miss Divine aki még a Rém rendes család sorozatban is szerepelt). Habár a horrorhoz nincs köze, úgy gondolom ennél lejjebb még nem készítettek filmet (ráadásul nem mai darab).
És, h még egy kis személyes élményt engedjek magamnak úgy gondolom, h az időtálló klasszikusokat (thriller/horror) nehéz űberleni, akár Dr. Calgarit, akár a Dolog című filmet veszem, és termézsetesen két nagy kedvencemet az Ördögűzőt, ill a texasi láncfűrészest.
"Radírfej mindörökké":-)