Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mai Kasszandra

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három napig olvasgattam a bloggerek véleményét, mit szólnak a Hír TV állításához. Elfogadják-e a Fidesz-közeli televízió "bizonyítékait" a Gyurcsány-féle szakdolgozatról? Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék…..
Gréczyblog Orbán, a bukott 2011.12.31 07:20:00
A kör bezárult. Orbán Viktor megbukott. Nincs már senki, aki segíthetne rajta. Ha felteszi a kezét és azt mondja, mindent én kúrtam el, ne hari, magyarok, már akkor is vége van. Ki hinné el az újabb köpönyegforgatást? Ahova viszont elindult, ott nincs semmi, csak hullaszag.Orbán…..
Mai Kasszandra 2011.12.31 14:00:01
@UncleSam: Hát ilyen rövid hozzászólásból ilyen bölcs, magvas megállapításokat tenni igazán szép dolog. Fóbiám nincs, bár az elvakultaktól - igen, az olyanoktól, mint ön és pl. Leponex - tényleg viszolygok. Az orvosi tanácsot meg bátran fogadja meg Leponex, higgye el, nem megalapozatlan, mindennap ezt csinálom.
Mai Kasszandra 2011.12.31 14:30:26
@garrett27: Szinte minden szavával egyetértek. A belső ellenzéket nem sajnálom, van egy határ, amin túl már nem lehet tűrni, meg nem is érdemes, mert akkor a becsület egy szelete megmaradhatna legalább. Hogy a nagyrésze oda, azt meg úgyis tudjuk. A kétharmad óta sokat gondolok a cenzusra, nem volt az olyan rossz.Mert talán voltak, akik felmérték a korlátlan túlhatalom veszélyeit, de józan hangjukat elnyomta az ostoba, gyanútlan, elvakult, felelőtlen, iskolázatlan - ki-ki válasszon - többség.