Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Torrente

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Állatok két keréken 2006.11.20 17:03:00
A motorost nehéz szeretni. Nem ad rá okot. A motoros ugyanis éjjel kettőkor recsegve vonul végig az utcákon, mert az ő ostoba állatagyát ez kellemesen ingerli. Azt pedig leszarja, hogy eközben ezer kisgyereket ver fel álmából, akik aztán bepisilnek, akkor lehet újra megágyazni,…..
Torrente 2006.11.22 13:03:29
Mivel a motorozz.hu-n is be van linkelve ez az oldal oda is mennek a kommentek, íme egy, ami arról tanúskodik, hogy az utakon igenis megteszik azt amit leírnak ide:

i.zsoldos (pü) 2006-11-22 12:32:04 Válasz erre #17
Érdemes odafigyelni az ilyen oldalakra! Én személy szerint kivizsgáltatnám betyár biztosítós ügyeit, ha lenne rá lehetőségem! Ha nem kamuzik a kis köcsög és valóban volt négy ügye a biztosítóval ugyan olyan ügyből kifolyólag (motor kontra az ő nyitott ajtaja, négyszer!), akkor az nem igaz hogy nem tűnt még fel senkinek!
Engem már próbált szándékosan fellökni a körúton egy piros kombi skoda favorit úgy két éve. Csak azt éreztem, hogy úszik a motor hátulja, mintha túlforogna a kerék és farolna a vizes úton. Visszavettem a gázt, még mindig! Ekkor tudatosult bennem, hogy egy autó tol a kipufogómnál hátulról-oldalról!!!!!!!!!!!!! Nagy gáz, kicsit előrébb keültem, hátranéztem, és akkor láttam a két nagy marhát gúnyos-agresszív ábrázattal a pofájukon ahogy bámulnak engem. Mindez persze pillanatok alatt játszódott le, de úgyis tudjátok milyen gyorsan történnek a dolgok a motoron. A pulzusom az egekben egyrészt az ijedségtől, másrészt attól, hogy fel akartak lökni!
Szóval léteznek ilyen molekulahalmazok, és nem csak leírják ezeken a fórumokon, hanem meg is teszik az utakon ezeket a dolgokat! Oda kel figyelni és nagyon vigyázni! TÉNYLEG VADÁSZNAK RÁNK!

De nekem is van ezirányú tapasztalatom, konkrétan: Mentem a sáv közepén, haladtam a kocsisorral (nem közöttük), mikor is oldalról kezdte rám húzni egy zafirás fasz a kormányt, hátul két gyerekkel! Nézett a szemembe, és index nélkül húzta rám a kormányt, és csak jött és jött! Persze húztam egy kövéret és pillanatok alatt előtte voltam, de nincs kétségem afelől, hogy simán átlökött volna a szembejövő sávba ha ott maradok! Láttam a szemében hogy megtenné! Nagyon rémisztő volt, és belegondolni is rossz, hogy ilyen gátlástalan barmokkal kell megosztani az utakat! Mi a rosszabb, egy hangos dob, vagy egy ilyen gátlástalan alak?
Elkezdtük feldolgozni a rengeteg olvasói reakciót, ami az „A legjobb zenék tömegverekedéshez” című posztra érkezett. Ez persze önkényes válogatás a részünkről, sőt még csak az első rész, de a többi javaslatot is hamarosan bedobáljuk, maradjanak velünk! Atari…..