Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klasszblog

63 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klassz Elrejtett művész mozi 2018.01.28 05:22:38
München – Teljesen véletlenül a város közepén bukkantam rá egy passzázsban. Nem bírtam úgy eljönni, hogy ne fényképezzem le...
Míg korábban csak a hírportálokon olvastam férfi műkörmösökről, ma már szinte átvették az uralmat a nők felett. Legalábbis Münchenben teljesen normálisnak számít, hogy egy szalonban férfiak építenek műkörmöt vagy manikűröznek...
Nem véletlenül hordják világszerte a magyar tervezők kreációt, ugyanis egyediséget, stílust és magas minőséget képviselnek. Íme, a kedvenceim!..
Klassz Lány a tükörben 2018.01.17 13:40:06
Szeretem ezt a sorozatot, remélem ti is fogájtok...
Karl Lagerfeld zsenialitása vitathatatlan. Legújabb, 2018 tavasz/nyári kollekciójában az elegáns ruhakreációk mellett a lazább darabok is helyet kaptak. És ha kérdés lenne, természetesen szőrös házikedvence sem maradt ki belőle...
Szeretnél bombaformába lendülni, de nincs időd sportolni? Íme, néhány szuperhatékony, ám gyors edzés, hogy ne legyen kifogás az idő hiánya...
Klassz Must have 2017.12.08 15:35:16
Bevallom, csak nemrégiben bukkantam rá Tóth Eszter, a TE Shoes tervezőjének cipőkreációira, de első látásra teljesen magával ragadtak. Különösen ez a BAKANCS – igen így nagybetűvel –, egyszerűen tökéletes...
Klassz Helló Tél 2017.12.06 17:39:01
Nem akartam túlbonyolítani a fotózást. Tényleg nem. Bakancs, body, sapka, ja és persze az egyik barátnőm. ..
Idén is számos jeles esemény volt, amelyre a sztárok szebbnél szebb ruhakölteményekben jelentek meg. Összegyűjtöttünk néhány igazán csodás darabot! Kedvencünk Eva Longoria, aki egy gyönyörűséges Marchesa ruhakölteményben pompázott a vörös szőnyegen. Kate Hudson szintén…..
A legnagyobb divatházak őszi kollekcióiban szinte kivétel nélkül megtalálhatóak a burgundi és a kék színek valamint a bőr is felbukkan, így érdemes beszerezned ilyen színű és anyagú darabokat. BurgundiAz idei ősz egyik legkedveltebb árnyalata a burgundi. Válassz bátran ebben a…..
Az idei szezonban nagyon divatosak a peplum ruhák és szoknyák, a Pán Péter gallérral díszített darabok, a bőrdzsekik és a szegecsekkel tarkított felsők és kabátkát. RuhákBár ősszel a sötétebb árnyalatok kerülnek előtérbe, ennek ellenére nem kell száműznünk…..
Konkrétan rovat létrehozására nincs lehetőséged, de erre találtuk ki a menü szerkesztési lehetőséget, amit a Beállítások -> Tartalom menüpont alatt érsz el, ahol cimke alapján (Tag/Rovat) tudsz megadni menüpontokat. Ha a látogató arra kattint, akkor csak azok a posztok…..
Be in fashion 7 trendi cipő őszre 2012.09.05 10:40:27
Idén ősszel is szebbnél szebb darabok kerültek a boltok polcaira, amelyek közül legalább egyet mindenképp érdemes beszerezni. A hűvösebb szezonban a hegyesorrú cipőtől kezdve a platformon és a több színű darabokon át egészen a lovaglócipőig minden divatos, így szinte mindenki…..
Hamarosan indul a Gossip Girl legújabb és egyben záró évadja, ami igaz, hogy fele olyan hosszú lesz, mint az eddigiek, de abban biztos vagyok, hogy ugyanannyi divatos összeállítást és izgalmakkal teli pillanatokat fogunk látni. Íme, egy kis képes összeállítás, hogy mire…..
A világhírű magyar modell a spanyol Vogue szeptemberi számában pózol, s mint mindig, most is gyönyörű. A romantikus fotósorozatot egy francia film, a “Belle de Jour” inspirálta, a fotókat Vincent Peter készítette, a stylist Barbara Baumel volt, míg a füstös sminket Gina Kane…..
Ha eddig még nem tetted, mindenképp szerezz be egy gallérnyakláncot, hiszen szettedet egy szemvillanás alatt bájossá és trendivé varázsolja. Íme, 10 igazán szép darab, árakkal kiegészítve. asos.com - 25,59 Euro   H&M - 8.990 Ft   asos.com - 25,59…..
Az idei őszi szezonra csodásabbnál csodásabb darabokkal rukkoltak elő a legnagyobb divatházak. Íme 3 igazán elbűvölő kollekció! MarchesaA tervezőpáros sosem okoz csalódást, hiszen minden egyes alkotásuk igazi mestermű.   Vera WangA tervező nemcsak az esküvői ruháira…..
Idén kétségkívül az egyik legdivatosabb hajviselet a halszálkafonás volt, de emellett akadt még pár frizura, amelyet előszeretettel viseltünk. Íme, egy kis képes összeállítás! HalszálkafonásEzt a szexi és bájos frizurát a sztárok is szívesen viselik, legyen szó egy jeles…..
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én szeretem Szimon Ágnes Nóra minden egyes darabját az OUT névre keresztelt kollekciójából mégpedig azért, mert a ruhák egyszerűek, hordhatóak és mégis különlegesek. Mindezek mellett az is egy hatalmas pozitívum, hogy még az áruk is igen…..
A DORA ABODI 2012 tavasz-nyár a nosztalgiáról, az eleganciáról, letisztult és klasszikus vonalakról, az egyszerűségről, a könnyedségről, a lazaságról és számtalan kifinomult részletről szól. Idén már saját tervezésű, festői printekkel nyomott, exkluzív hernyóselymekből…..
Be in fashion Mai hangulat... :) 2012.04.05 13:36:00
..
Az angol színésznő az áprilisi Interview Magazine címlapján megmutatta sötét oldalát; cigarettával a kezében és tűz vörös ajkakkal Mert & Marcus lencséi előtt olyan ulramodern darabokban pózolt, mint Louis Vuitton, Balenciaga, Diane von Furstenberg and Yves Saint Laurent.…..
Toi Moi tavaszi kollekciója kecses, elegáns, nőies, de ugyanakkor az élénk színeknek köszönhetően vidám és üde. Csíkok és virágnyomatok, klasszikus vonalú darabok, buggyos nadrágok és miniruhák - mind megtalálhatóak a kollekcióban. ..