Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1Devil

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napja jelent meg ez az érdekes thread a GYBO-n, ami a világ legfontosabb mashup fóruma. A thread témája az, hogy ki hogyan kezdett mashupokat készíteni, mik a legjobb technikák, és hogyan lehet ezeket megtanulni. Kedves barátunk, World Famous Audio Hacker itt árulta el a titkot…..
MovieMánia Call of Duty Black Ops 2012.01.21 18:05:00
A single kampány egy fiktív,de valamien szinten megis hihető story.Hasonlatként a Forrest Gump filmet tudnám említeni,amiben főhősünk újraéli a múltját,mindig történelmileg meghatározó pontban.A call of duty-ban megismert felépíttés, azaz több helyszinel  és karakterrel…..
Sziasztok Folytatódik a modern warfare,folytatódik a történet.A régi ismerősok köszönnek visza a 5-8 óras kampány alatt.Bővültek a fegyverek és a járművek is...Nem maradhatott ki a motoros szán és a csónak sem ebből a részből.De a lényeg a többjátékos módon…..
Vélemény: A Call of Duty sorozat eddig készült részei beleértve a kizárólag konzolokon megjelent epizódokat is egytől egyig második világháborús témákat dolgoztak fel. Az új epizód azonban végre szakít ezzel, az unalomig ismételt kor, a fegyverek és a százezerszer…..