Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csak egy bicskei

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Ezekben a napokban kapta kézhez Bicske felháborodott népe a Tessely Zoltán polgármester vezette testület által elfogadott, Bárányos József gazdasági bizottsági elnök által előterjesztett építményadó követeléseket.  Tessely Zoltán, Bicske Csabdin élő polgármestere…..
csak egy bicskei 2012.03.21 08:12:28
@mandarin001: A válasz a befizetési határidőre az lesz, hogy mindenki tudja, hogy akkor van a határidő és azt is tudja, hogy mekkora összeget sikerült kiokoskodniuk, tehát gondolkodjanak a bicskeiek előre, a pénzt időben spórolják rá össze!!!! Valamint ne tervezzenek semmit erre a napra, hogy megrohanhassák, majd a postát a meg nem érkezett vagy megérkezett csekkjeikkel!!!! itt mindig mindenre van válasz, ami rendszerint kioktat és megmagyarázza az igazukat!!!!!!!!!!!
 Olvasónk alapos beszámolót készített a szülői munkaközösség iskola "integrációt" értékelő fórumáról, hozzátéve: köszönettel tartoznak a pedagógusok jelentős többségének, akik becsülettel mindent megtesznek az iskoláért és tanulókért és nem tehetnek a…..
csak egy bicskei 2012.03.13 09:15:05
@Ti-mu-r: Valóban a szülőknek kellene végre lépniük és nem csak tűrniük! Észhez téríteni a vezetést!
 Ez a csatorna vajon meddig lesz ilyen "szakszerűen" lefedve? Tisztelt Városvezetés! Ami nem a központban van, azzal már nem is kell foglalkozni? Sokan erre hordják a gyermekeiket a telepi óvodába. Addig várnak a veszélyhelyzet megszüntetésével, amíg valaki, uram bocsá'…..
Egy-két éve az Élhető Városért Munkacsoport is konstruktív jelzésekkel kezdte meg azt a munkát, amit a bicske.info és a Bicskei Szó is végez civil kurázsiból lakóhelyéért, szülőföldjéért 2005 óta önkéntesen a helyi nyilvánosságban.A Munkacsoport bő egy héttel ezelőtt…..
 Bicskén Bárányos József iskolaigazgató, önkormányzati képviselő  valamint Tessely Zoltán polgármester, országgyűlési képviselők voltak az integráció legnagyobb szószólói, minden állampolgári tiltakozás és ellenvélemény dacára vitték véghez. Ez a szülői…..
csak egy bicskei 2012.02.19 16:07:37
@korex: valószínűleg azon gyermekek szülei, akik jelen helyzetbe kerültek!
csak egy bicskei 2012.02.19 19:45:43
@Aladdin: az integrációt ők akarták, nem a szülők, és a tiltakozások ellenére is véghez vitték,amit kigondoltak. Egyébként azt gondolom, ha az én gyerekemet érné atrocitás biztosan megvédeném és sokan vannak ezzel még így!
Tessely Zoltán polgármester döntése értelmében 2012-ben elmaradhat a harminc éven át megtartott, mindig tartalmas, bicskei embereket szolgáló Bicskei Napok - értesült a Bicskei Szó. Információnk szerint ugyanis Bicskei város költségvetés tervezetében nincs benne a Bicskei Napok…..
 Bicske képviselő-testülete december 20-án meghozott döntése szerint jelentősen emelkedik az építményadó, a szemétdíj, a vízdíj és a közterület használati díja. A testület döntésekor nem vette figyelembe az elszegényedést, a munkanélküliséget, az eladósodott…..
 "Szabálytalanul parkoló, így más, szintén megállni kívánó autós elől ok nélkül helyet foglaló autól, ill. a gyalogosforgalmat, babakocsis szülőket, kerekesszékeseket akadályozó, járdán parkírozó jármű, valamint a füvön álló gépkocsik láthatók egyetlen…..
- Az óév gyökeresen megváltoztatta életünket, hiszen annyi várakozás után, megindult szeretett hazánk megújulása - mondta Tessely Zoltán a Fejér Megyei Hírlapnak.  -  Ezért szeretnék most köszönetet mondani minden jobbító szándékú embernek és közösségnek…..