Regisztráció Blogot indítok
Adatok
realirreal

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát nem úgy, hogy a csinos HR-es időpontot egyeztet Pali bácsival, a cég (valamiben) megőszült szenior alkalmazottjával, átnyújtja a felmondást, kitöltik a humános papírokat, illetőleg Pali bácsi kap egy szép színes magazint, arról, hogyan is folytassuk életünket, ha kirúgtak…..
realirreal 2012.01.12 20:44:00
@Pipas: Szerintem, ha egy minimális gerinckezdeménye is lenne Schmittnek, akkor
a, Ha igaz a plágium, akkor, azt mondja ok, buktam, vagy elkezdi tagadni, de legalább személyesen.
b, ha meg nem igaz, akkor felháborodva áll a nyilvánosság elé és mond bármit.
Ehelyett olyan, mint a lakótelepi kukatárolóban a patkányok, ha a házmester benyit és lámpát gyújt, elbújik, bebújik a szemétbe és várja, hogy a zaj elcsendesedjen....
Először egy évértékelő félét szerettem volna írni a mögöttünk hagyott évről, de aztán úgy döntöttem, hogy összekötöm azzal, hogy mit várhatunk 2012-ben. Ahogy egy másik blogban (Michael Knight) megfogalmazták karácsonykor: Nincs sok ok az ünneplésre. Akkor ezzel a…..
realirreal 2011.12.30 23:10:42
@bogancs: Na látod, egy igazi komcsi vezérrel megvert rákosista-sztálinista irányba induló diktatúra kötelező békekölcsön jegyzését propagálod.
Ráadásul még a magántulajdon szentségét sem ismered el, ld "kötelezően kelljen" a polgárok jövedelmének egy részét plusszban leadni az előbb emlitett békekölcsönre.
Bocs, ezt nem hagyhattam ki, ettől függetlenül nagyon jó és elgondolkoztató a blogod, még ha néha komcsi szövegekkel is butitod a népet:))
realirreal 2011.12.30 23:18:24
@Doubledecker: Azt szerintem épelméjű ember nem állitja, hogy az előző kormányok nem voltak lopós szemetek.De azok legalább nem akartak hadat üzenni a fél világnak és nem voltak nyiltan komcsik, akik semmibe veszik a magántulajdont.
Gondolom itt azért az összeomlás gyorsabb lesz, mert nincs/alig van már külső forrás.
A gond csak az, hogy ezt a sok kárt mikorra lehet rendbe tenni, hogy az életszinvonal visszaálljon az orbán rezsim előtti szintre.
realirreal 2011.12.30 23:51:13
@Doubledecker: Orbán nem mond le magától, mindig lesznek lökött hivei, akik úgy tekintenek rá, mint a megváltóra.
Sajnos az államhatalom is a kezében van, görcsösen ragaszkodik a székéhez, olyanokkal bástyázza körül magát, akik kizárólag tőle függenek. Lézer a kiflitolvaj, a kancsal, a köteles, és társai. Egy vállalkozói holdudvara is van körülötte. Olyan Milosevics féleség lesz belőle, remélem háborút azért nem indit. Milosevicset is kivülről buktatták, Orbán is igy jár. A külföldi pénzcsapok elzárva, a lakosság külföldre menekiti a pénzét, a fiatalabbak elhúznak innen. Igazad van, valószinűleg az orbán diktatúra keményedni fog, ha érzi a végét. Elvegetál és csapkolódik egy darabig, majd eltűnik a vagyonával.
A gond csak az, hogy az átlagemberek finanszirozzák a cirkuszt és viselik el a következményeket.
Bogáncs szerintem csak provokál és röhög a sok hozzászóláson.