Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ß®ª

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a Prezi hivatalosan még nem kommunikálja, de néhány felvétel már kikerült Facebookra és Instagramra a magyar cég új, minden kétséget kizáróan űbermenő irodájáról.  A hely maga amúgy a Merkúr Palota, a Nagymező utcában. Ami 1903-ban épült, eredetileg…..
A közszolgálati média Duplagondol Részlegének Ténymegsemmisítő Ügyosztályán újabb írányelvet adott ki az Elhallgatási Akciócsoport: csilingelt az írógép a sor végén, hatalmas robajjal csapódott a pont a mondat végére. A Klubrádió nem létezik. Legalábbis ha nem…..
Volt ugye ez a jó kis régijáték-kiállítás Szegeden, és Csejtei Péter (alias Lidérc fedőnevű kommentelőnk) pedig olyan jó fej volt, hogy küldött egy galériára való fotót az eseményről. A galériában (lobbanékony nyelvnácik kedvéért: galeszban) van mindenféle kütyü a…..
ß®ª 2012.05.18 08:14:11
@rATdrAgOn: most, hogy mondod, egyszer majd megnézem, hogy az enyém működik-e még. ;)
Más: volt bárkinek olyan C64-e, ami a kb. tíz percig futtatott
10 goto 10
programtól három hétig üzemképtelen lett? (bekapcsoltad, SKSH)
Aztán magától megjavult. Eredeti német import (imádtam a dobozát, még az árcímke is rajta volt, bár már nem emlékszem hány DM-be került).
M.O. orvosszakértői vizsgálata alapján már napok óta rothadó húst vehetett a Tescóban, minthogy a fagyasztóban a pulykazúza egy kukaccal lett gazdagabb: Múlt pénteken vásároltam a dunaújvárosi tescóban pulykazúzát. Hazaértve landolt a fagyasztóban, mert a négy napos ünnep…..
A bulvárlapok egymásra licitálva rémisztgetik a jó népet. Szerdán a Blikk asztrológusa fokozta a világvége hangulatot azzal, hogy a csillagokból nukleáris katasztrófákat, háborúkat és forradalmakat jósolt 2012-re, de így visszaolvasva lófasz volt ahhoz képest, amit a…..
ß®ª 2012.01.08 15:12:32
@homér: "argentínával a mai napig szóba se állnak a befektetők."
Csak Magyarországon is több befektetési alapot találsz, amely Argentínában (nem csak cégekben) fialtatja a pénzt. Némelyik az elmúlt években nem is rossz hozamokkal.
Milyen biztonság vár rád a határon túl? A kormányfő reggel nyugtatott, de a Fitch-től ma besepert – immár harmadik – bóvliminősítés bizony rossz időben jött a külföldi számlanyitások állítólagos elszaporodásának idején. Hogy pontosan mi zajlik ezen a téren, azt…..
ß®ª 2012.01.06 21:15:06
@Betétbiztosító: "Az is fontos, mely devizanemek állnak védelem alatt, a magyar OBA pl. minden OECD ország valutájában elhelyezett betétet véd."
Két link:
www.penzcentrum.hu/hitel/kesz_vege_elkezdtek_felelni_megtakaritasaikat_a_magyarok.1031051.html
"Novemberben a háztartások betétállománya 7703,6 milliárd forintról 7690,8 milliárdra csökkent."

oba.hu/oba/hu/oba/eves-jelentes

A 2010-es OBA jelentés szerint tehát a betétbiztosítási alapnak 90 milliárd forintnyi forrása volt összesen, míg a teljes magyar betétállomány tavaly novemberben 7700 milliárd forint volt. A kettő közt mindössze két nagyságrendbeli különbség van...