Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lezerjankolelkiismerete

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biró Borbála talajbiológus, terresztris ökológus jegyzete a média által most felkapott csoda-kerti rendszerről.A vízkultúrás zöldségtermesztés talajbiológus szemmelA növénytermesztés új divatos módja manapság a vízkultúrás (hidropóniás) eljárás, ahol a növényeket…..
lezerjankolelkiismerete 2012.01.07 08:40:47
@totand: gonczi peter nem "feltalalo". mind a szolarhazak mind az aquaponia evtizedek ota mar letezo dolgok.
ha valami ujdonsag, akkor az hogy ugy gondolja hogy Mo-on mukodik telen futes nelkul is.
lezerjankolelkiismerete 2012.01.07 11:15:01
@totand: ez volt az egyetlen amire reagalhattam. a megjegyzesed elso reszet mar en is elmondtam elotted (a makro es mikroelemek potlasarol).

ha pedig nem tartod feltalalonak, akkor az utolso elotti bekezdesed teljesen felesleges volt, feltalalostul es a tudomany nem all szoba velestol..
de nem veletlen hogy ezt szoba hozod mert gonczi jo marketingeskent azt sugallja hogy o fedezte fel a spanyolviaszt.

tobb eve erdekel a tema es mondhatom sokkal izgalmasabb es innovativabb kiserletek tortentek a vilagban hasonlo hobbistaktol. csak egy pelda ami a legjobban tetszik: www.windowfarms.org/
az egesz vilagon terjed, otthonokban, munkahelyeken.

vagy a masik kedvencem ami azsaiaban nepszeru: www.youtube.com/watch?v=SJMDw998c5k
lezerjankolelkiismerete 2012.01.09 15:19:37
@Pacsker: a bulvaros es nem igaz(khmm) cim alapjan a foldalapu mezogazdasagrol is irhatnatok egy marhatakarmany mint novenytap? cimu bejegyzest...
Először egy évértékelő félét szerettem volna írni a mögöttünk hagyott évről, de aztán úgy döntöttem, hogy összekötöm azzal, hogy mit várhatunk 2012-ben. Ahogy egy másik blogban (Michael Knight) megfogalmazták karácsonykor: Nincs sok ok az ünneplésre. Akkor ezzel a…..
lezerjankolelkiismerete 2011.12.30 21:14:17
@bogancs: a kulfoldi nem a vagyonat hozza ide, hanem a felesleges, nagykockazatra valo befektetni valo penzet. ha erted mi a kulonbseg a vagyon es e kozott.