Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csepel újság olvasó szavazó

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Csepeli Hírmondó idei második számának 4. és 5. oldalán olvastam Borbély Lénárd alpolgármester nyilatkozatát. A riport címe: „Egy önmagát felélő rendszert kell önfenntartóvá tennünk”. Több gondom is akadt a cikkben leírtakkal kapcsolatban. Vegyük sorra.Biztos…..
Súlyos milliókat  fizetett Németh Szilárd XXI. kerületi fideszes polgármester Bencsik András cégének a lopott című (Vörös Csepel) hazugság- és rágalomgyűjtemény kinyomtatásáért. Bencsik András az egykori kommunista Népszabadság pártrovatának munkatársából lett mára…..
Erős királysága van Csepelnek, a törvényeknél is erősebb! - Így összegzi keserű tapasztalatait a környezetvédők egyik internetes hírportálja. A cikkíró elöljáróban azt írja, hogy "Csepel nem csak földrajzi szempontból „független” Budapest többi…..
"2011. december 23. az Orbán-rendszer megszületésének napja. Ezen a napon nem tehetünk mást, mint hogy új ellenállást hirdetünk az új rendszerrel szemben. Ennek az ellenállásnak konfrontatívnak, de erőszakmentesnek kell lennie. Az új ellenállás legerősebb fegyvere az…..
Csepel újság olvasó szavazó 2011.12.30 20:50:54
@katolnai: Te gyökér, szájhős senkiházi! Ha olyan nagy volt a diktatúra, mint ahogy itt liheged, akkor valami nem stimmel a mondókád körül...Vagy körülötted... Faxkalap...
Vox mérlege a csepeli önkormányzat képviselő-testületének 2011-es munkájáról és a szavazógépezet nagy felelősségéről: Lassan vége az évnek. Ilyenkor cikkek sora olvasható a média különböző felületein az eltelt esztendő legjellemzőbb, számokban kimutatható…..