Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezeknek egy forintot sem

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először egy évértékelő félét szerettem volna írni a mögöttünk hagyott évről, de aztán úgy döntöttem, hogy összekötöm azzal, hogy mit várhatunk 2012-ben. Ahogy egy másik blogban (Michael Knight) megfogalmazták karácsonykor: Nincs sok ok az ünneplésre. Akkor ezzel a…..
Ezeknek egy forintot sem 2011.12.30 23:27:15
@bogancs: Én nem rólad beszéltem. Feltetted a kérdést a hiánycsökkentésről. Javasoltam pl. M1 M2 teljes megszűntetését,nem kellene közpénzt beleölni, jó az agymosásra a Hír tv is. Miből gondoltad, hogy a tévénézési szokásaidat boncolgatom?
Ezeknek egy forintot sem 2011.12.30 23:41:08
@bogancs: Ne fárassz ilyen értelmetlenséggel, és kikérem magamnak, hogy ehhez hasonlíts. Mondván rólam szól... Mikor szóltam le a munkájukat? De le is szólhatnám ezeket a gombnyomogatókat. Tényleg fárasztó lehet egy nap ennyi törvényt tárgyalni...Főleg éjszaka.. Nyilván képben vannak, úgy döntenek. És képzeld, nem várok tőlük semmit... ezért nem is szavaztam. Ha vettem volna a fáradságot, akkor azt írtam volna a szavazólapra, hogy az egyik szar, a másik fos, hogy vulgáris legyek.
És nem lennék politikus, mert nem tudok gátlástalanul hazudni, úgy viselkedni mint egy birka nyáj.
Nem írígylem őket, ha még hihetetlenül is hangzik, elégedett vagyok azzal amit saját erőből elértem és nem más hátán felkapaszkodva.