Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaosz_kapitany

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
kaosz_kapitany 2011.12.30 17:10:36
A becsületesneppernek sok mindenben igaza van... De az igazság, főleg kis Hazánkban mindíg tobbarcú.
A magyar javarészt trükköző szarrágó. Mind a nepper, mind a civil. Mindegy, hogy pék vagy használtautókereskedő, vagy épp informatikus, mérnök, vagy troll.
Egy biztos, hogy nagyon sok ember lett már átb...va a palánkon autóügyben. Kérdem én: ha csak a szerző a becsületes, a civil szarrágó kretén, a márkaszervíz szerelője ostoba hozzánemértő megkenhető inkorrekt polgára társadalmunknak, akkor, mivel nem sokan állunk olyan jól, hogy kidobáljuk a pénzünket az ablakon egy rakat szarra, csak tőle vásároljunk. És Ő garantálja, hogy a megvásárolt autó megfelel minden elmondott paraméternek, és ha ne adj Isten valami probléma adódik, akkor megkereshetem úgy, hogy segítőkészen áll a rendelkezésemre és konstruktív ötletekkel gazdagít.(Nem kell, hogy összejárjunk).
Nem valószínű. Ugyanis a használtautó mindenképpen lutri. És erről senki nem tehet. Sem a nepper, sem a civil, sem a márkeszervízes. Én azx-edik autómat vásároltam 1 éve. Az eddigieket megnéztem kipróbáltam, alkudoztam, megvettem. A mostanit elvittem a szerelőmhöz, akihez 10 éve járok az eddigi összes mindenféle autómmal. Jóban vagyunk, jó szakembernek tartom, megbízom benne. Megnézte. Megvettem. Azóta több hibája volt, mint az eddigi összes autómnak együttvéve. Nem is kicsik, sajnos... És még egy éve sincs nálam. ja! És egy Ignis, amit azért vettem, mert nincs nagy szervízigénye. Mégsem hibáztatom.
Szóval nyilván lehet nyitott szemmel vásárolni, korrekten, tudva, hogy használtat veszek. (Megjegyzem, hogy az eladó korrektsége számomra meghatározó. Nepper, magánszemély, mindegy. Ez pár perc alatt leszűrhető.) Lehet kukacoskodni, hülyének nézni, ostobának, pitinek, és még sorolhatnám.
Akkor is a nagy része szerencse. legalább is az én tapasztalataim szerint. A mostanim egy hét éves, az első egy most huszonegy, ami még mindíg megvan a családban, és sajnos a 7 évesnek 3szor annyi baja van mint a 21 évesnek. Pedig mindegyikre egyformán vigyázok...