Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bronisław Kaminski

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Rocksztár élet 2012.01.12 13:35:51
Elég hozzá egy Kelemen Kabát...
  A kormány ugye az elkúrás fényes ösvényét járja, de sajnos éppen ezért nemigen megy az utcára, így a magunkfajtáknak megmaradnak az ellenzéki rendezvények. Pedig úgy szeretnénk megint Viktor-hívőket látni! Ez azonban még messze, nagyon messze van.   Ám a…..
Az óév végére, az újév elejére az országban óriásivá nőtt az elégedetlenség. Civil szervezetek és politikai pártok tucatjai egységfrontot alkotnak. Mindennaposakká váltak a tüntetések, nincs nap új tiltakozás, aláírásgyűjtés, demonstráció, útlezárás, felhívás,…..
Október 23-án bejelentettük, a mai nappal elindítjuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel.…..
Bronisław Kaminski 2012.01.02 22:52:48
  Valószínűleg a Mandiner olvasói között is sokan felbontanak karácsonykor egy-két palack tokaji bort, és biztos akadnak, akik szilveszterkor is inkább egy aszúval koccintanak, mint egy pezsgővel. Természetesen a pezsgő sem utolsó: kezdenek remek magyar pezsgők felbukkanni…..
Bronisław Kaminski 2011.12.31 15:34:48