Regisztráció Blogot indítok
Adatok
partot mos

5 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van ezen az oldalon egy kifejezés, amelynek használatától eltanácsoltam a hozzászólókat: a wishful thinking, azaz a vágyvezérelt gondolkozás itt tiltólistán szerepel. Nem szeretem, mert gyakori alkalmazása megszabadít a gondolkozástól: aki ezzel kíván hitelteleníteni egy…..
partot mos 2012.07.20 00:11:34
@Unionista_: Te olyan tökéletesen fogalmatlan vagy a zöld politikával kapcsolatban, hogy mutogatni kéne. Legalább wikipédia-szinten műveld ki magad, mielőtt elkezded osztani az észt...!
„Az én javaslatom a következő: az évi közel 70 milliárd forint állami támogatásból működő Médiaszolgáltatás-Támogató és Vagyonkezelő Alap állítsa le a Marslakók című, a köztévében futó szappanoperát. Mint az sorozat producerével, Jáksó Lászlóval készült, majd a…..
partot mos 2012.05.21 15:36:07
A poszt (karacsonygergely.blog.hu/2012/05/21/marslakok_vagy_demokracia) arról szól, hogy a pártok támogatásának megvonása helyett inkább a marslakók támogatását kéne megvonni. Így márt érted, hogy függ össze a demokrácia és egy szar tv-sorozat?
A héten ember voltam, nem műferdítő, mégpedig családos ember, aki a hosszú hétvégét arra használta ki, hogy nejével és csemetéivel egyetemben látogatást tegyen a szomszédos Horvátországban, azon belül is Eszéken (majd a Kopácsi réten). Ezáltal kissé limitáltabban tudtam…..
partot mos 2012.05.06 00:15:34
Az előző posztban nem tudom, mi vezette a kezemet a klaviatúrán: a vágyvezérelt gondolkodás, a nyomásgyakorlás (hehe) szándéka, vagy valami más. Akárhogy is, benéztem. Schmitt marad, ami arra utal, hogy a fideszes fiúk nemcsak végtelenül cinikusak és korlátoltak, de már a…..
Állóvíz Pá-pá, Pál! 2012.03.25 21:49:00
Meg sem jelent az a hír az Indexen, ami egyértelművé tette, hogy a Fidesz elengedte Schmitt Pál kezét."jogalkotási rutineljárás miatt kell változtatni a parlament működési szabályain", "nem Schmitt Pál leváltására vagy lemondására készülnek", írja a…..
Inkább nem is próbálom összevadászni azt a sok okosságot, amit magyar politikusok eddig mondtak a különböző közvélemény-kutatási eredmények kapcsán. Maradjunk csak a friss eredményeknél, és ezek értelmezésénél. Az például roppant szórakoztató, ahogy az MSZP egyik…..
A blog azzal indult, hogy az LMP felrázta az ellenzéket a tetszhalotti állapotából és új szellőt engedett be az oroszlánketrec szagú szobába. Aztán végigkövette az ellenzék útkeresését (így, úgy és amúgy) abból kiindulva, hogy a kezdeményezés immár végre "odaát…..
A Szonda Ipsos januári felmérésében olyan fejlemény történt, amely eddig még nem fordult elő a második Orbán kormány alatt: a demokratikus ellenzék együttesen nagyobb támogatással rendelkezik, mint a Fidesz.   2011-10 2011-11 2011-12 2012-1 FIDESZ 20 19 18 16 MSZP 11…..
Állóvíz Szimpatikus tömeg 2012.01.03 07:00:00
Szimpatikus tömeg. Ha jól hallottam, elhangzott ez a szókapcsolat a mai, Opera előtti tüntetésen az egyik konferanszié szájából. És igen, azt kell mondanom, igaza volt. Leszámítva néhány súlyosan kompromittálódott, főleg (ex-)szoci politikust, tényleg tele volt jófejnek tűnő…..
Miközben lassan befejeződik az Orbán-rendszer kiépítése, az országot sikerül kiíratni a jogállami demokráciák köréből és 2012-ben jó eséllyel befigyel az államcsőd, az ember elgondolkozik, hogy ilyenkor mi a felelős ellenzéki hozzáállás. Egyrészt jön az a zsigeri…..