Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsotex

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álomnőből lett államnő. Örök viszonyítási alap, ha a jónőség intézményét nézzük a parlamenti berkekben. Apja falatozójában kezdte. Üzemgazdász szakon diplomázott, majd újságírói képesítést szerzett, amivel dolgozott is a Budaörsi Városi Televíziónál. Már…..
Ha van egy minimális esze is az LMP-nek, vagy a Jobbiknak, akkor eldobnak minden más hülye népszavazási és egyéb politikai javaslatukat és ezt nyomják előre. NÉPSZAVAZÁST AZ ÜGYNÖKLISTÁK NYILVÁNOSSÁGÁRÓL. Igen ez fontosabb kérdés lenne a négyes metrónál és sok minden…..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
 Együtt egy új köztársaságért címmel a Magyar Szolidaritás Mozgalom tüntetett 2010. március 10-én Budapesten a Kossuth téren. Összefoglaló és az élő közvetítés rögzített felvétele.   1. rész    2. rész     Tanos Áron beszéde  …..
zsotex 2012.03.10 15:21:45
Röviden: dr. Schmitt Pál megcáfolta a plágium vádját, elmondta, hogy a kisdoktori 20 évvel ezelőtt, írógéppel készült. Vagyis a neki felrótt copy-paste kizárva.Hosszabban:Azt hittem - de tényleg - hogy legközelebb már csak a köztársasági elnök politikai nekrológja kapcsán…..
Nem gazdaságilag értem, hanem morálisan.Látom a szóvivőt hallom az illetékes urakat. ez a cinizmus csimborasszója. Számomra, aki a szocializmusban nevelkedett értelmiség szülők gyerekként , semmilyen módon nem értelmezhető és elfogadható ami itt morálisan folyik. Ezek a…..
Ma délelőtt Egerben tanui lehettünk annak, hogy lehet kultúráltan politizálni.Schmitt Pál politikai sőt inkább erkölcsi ellehetetlenülése megállíthatatlan. erre példa, hogy tüntetők várták Egerben. Ahogy mondani szokták benne van a pakliban.Az ünnepi közgyűlésen, a…..