Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lerendező

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokatlan bejegyzés következik. Nem fűzünk az alaphírhez sok kommentárt, önmagában is  mindent megmagyaráz a mai Magyarországból. A 2006-ban zárt körben kibocsátott svájci frank alapú kötvény kapcsán keletkező árfolyamveszteség megosztását kéri az Erste Banktól a…..
Lerendező 2011.12.30 13:24:51
@Stabilo:

"Akárhogy is tekerjük, Magyarország a deviza árfolyam változást leszámítva stabil lenne"

Ebben tökéletesen igazad van. Sőt igaza van Orbán Viktornak is abban, hogy se a leminősítéseket, se az országgal szembeni növekvő bizalmatlanságot, se a forint zuhanását nem indokolják Magyarország gazdasági mutatói. Ezek a következmények mind-mind kizárólag a kormány tevékenységének köszönhetőek, konkrétan pontosan annak a politikának amely szerint "Van idő mikor a jog és az igazság luxus."

Nos ez a legnagyobb tévedés, ilyen idő nincsen, soha semmilyen körülmények között sem!

Ennek az elmebeteg politikának az árát fizetjük meg minden egyes nap, emiatt nem tudják fizetni a hiteleiket a kórházak, az iskolák, az önkormányzatok, a családok és maga az állam. És a leggusztustalanabb, hogy pont egy olyan "ember" beszél itt most a nép nevében, aki legtöbb költséghozzájárulást vette fel az összes magyar politikus közül, az aki egy 450 lóerős luxusautót béreltett magának közpénzből. Részben pontosan abból a hitelből, amiről ebben posztban szó van! Csak Lázár S8-asának bérleti díjából, hány Kati nénit lehetett volna megoperálni? És hány, meg hány Lázár ül még ebben a kormányban, akik a "jogot és az igazságot" luxusnak tekintik?

Nyugati politikusokról szónokolsz, ennek ellnére a nyugat egyöntetűen elutasítja azt a politikát ami itt zajlik. Az EU és az USA vezető politikusai folyamatosan támadják a kományt és nem hallottam olyat, hogy legalább kínai vagy arab vagy bármilyen egyéb nemzetiségű politikus kiállt volna az Orbán mellett, vagyis nyugodtan elkönyvelheted, hogy az egész világ körbezárt ellenünk. Ezt igazolja a legutóbbi kudarcbafulladt államkötvény akucó is. Hogy ennek a "háborúnak" milyen következményei lesznek, az ma még felmérhetetlen, de azt most garantálom neked és mindenkinek, aki szerint a jog és az igazság felfüggeszthető, hogy jövőre olyan leckét fogtok kapni ebből a tantárgyból, hogy azt sose felejtetik el.

Bármennyire is rosszul végzi a dolgát az Orbán kormány, legnagyobb bűnük mégse az, amit az országgal gazdaságilag tettek, hanem az, hogy kitermelték a hozzád hasonló gondolkodású embereket, akik rövid távú érdekekért cserébe lemondanának a demokrácia legfontosabb alapjairól is, mindössze 20 évvel a kommunista diktatúra bukása után.