Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m3cc

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen utólag kiderült, hogy ez az Arcade Boxing (mint anno a HEAT) is ingyenes játék (csak ezt is átnevezték, elvileg Boxer's Story a neve), csak éppen itthon voltak olyan jófejek, hogy eladják sikersorozatként. Érdekes.Úgyhogy ha ki szeretnéd próbálni, tessék nyugodtan…..
m3cc 2010.04.09 10:20:33
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
Sonko blog Űropera, algebra 2010.01.06 19:34:00
Még régebben megállapítottam, hogy a lineáris algebra a hozzá nem értők számára akár sci-finek is hangozhat. Illusztráció alább. -          Kapcsoljon maximumra, Vandermonde! Belépünk a vektortérbe.…..
Az ismert technikai okok miatt csak most tudott felkerülni az internetre...  A napokban lesz még egy kísérő bejegyzés a játékkal kapcsolatbanÉs az intrót újra köszönöm Valentinonak..
m3cc 2010.01.02 17:55:16
@avanger: 'a hajban áram van' LOL, ez aztán a kategorikus kijelentés.
Bizony. Jó pár hónappal ezelőtt már megemlítettem, hogy tervbe vették, de most már tényleg letölthető. Minden lényeges infót itt megtaláltok Ha esetleg valaki csak most tévedne az oldalra, erről a kultikus darabról van szó   Kösz az infóért oktny8 & nemcopyz..
Még nincs youtube-on link, úgyhogy ne is keressétek. Gondoltam szakítok a hagyománnyal és most a "trailer" (ami inkább teaser, csak sokan nem ismerik ezt a kifejezést) korábban kerül ki, mint maga a videó És nem kell félni, nem fogom csúnyán kicsinálni a játékot.…..
G-Vee hívta fel a figyelmem az egyébként egész korrekt UAZ Racing 4x4 nevű játék hátsó borítójára. Már azt sem igazán értem, miért kap +7 jelzést egy ártatlan terepjárós játék, de miért kapott félelmetes (pók) jelzést? Itt megnézhetitek a játék profilját. Aki meg…..
Hogy mennyire lehet komolyan venni a bulvármédiát, azt szerintem már eddig is illett tudni. De ez...Most olvastam egy e-mailt "Ányy" nevű kommentelőmtől (nagy köszönet!) és majd kiesett a müzliszelet a számból.Ha esetleg valaki nem értené a lényeget:Decemberben…..
Még készül a videó, de addig is itt a játék intrója... Túl hosszú lett volna, hogy így 1:1-ben berakjam a teljes videóba, úgyhogy ezt így kis teasernek már kirakom :) Kirakhatnám youtube-re is, de félek, hogy a jenkik beparáznak a ronda, virtuális szilikon csöcsöktől...
Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek!Fenntartom a hagyományt, a tavalyi (zseniális) kelbimbós fingós játék után megint egy karácsonyi flash játékot mutatok be, hátha van kis időtök ma még erre.Speedy SantaÉn rekordom 9,363 mp, gyanítom pár százan még megdöntik a…..
NEM, ez nem a borítós nyereményjátékra készült! Ilyen komolyan van. Már tényleg csodálkozom, hogy még miért nincsen Sex Shop Tycoon/Manager vagy ilyesmi. De viccet félretéve, ez az ötlet nem is kell hogy rossz legyen! Ski Parknál biztos jobb. Nézzük mit ígér:Szemetesek. Minden…..
Az előző bejegyzésemen több mint 2,5 órát szenvedtem, úgyhogy most rövid leszek, mert mindjárt elalszom. (Csoda hogy nem grrassdfsdf sdgfgdfhd-t írok). Végig figyelni kellett a még frissen beérkezőket is, egy be is került a listába. Na szóval, kinek megy az Akimbo. Többen…..
m3cc 2008.12.15 00:10:19
Mielőtt letöröltem volna ezt a katsztrófát, észrevettem, hogy a bejátszások megnézhetőek külön-külön Windows intézőben is. Szóval felvettem nektek ezt a kolosszális outrot. Ezért simán megéri végigvinni,nem? Érdemes megfigyelni a neveket is. Ezek szerint szinte 2 ember rakta…..
Emlékeztek a szilveszteri különkiadásomra? Akkor bemutattam gyermekkorom legfrusztrálóbb játékát, amely mai szemmel korántsem rossz (zenéje kifejezetten zseniális), de piszok nehéz. A játékot letölteni macerás, meg az emulátorokat kezelni sem mindig egyszerű, szóval itt egy…..
Ez tényleg nem valami vicc! A Stellar Stone bejelentette, hogy készül a Big Rigs Online (multis) változata! A cégnek van öniróniája, mert ugyebár ez a cég adta ki a mindenütt (jogosan) legrosszabb játéknak titulált Big Rigs-et. Érdekességképpen a cég többi játéka itt…..
Mert ha a báránynak nincs lova, és adnánk neki egyet, akkor például meg lehet tőle kérdezni, hogy "Bari, kell ló?". Öhömm, izé, és ez még a jobbak közül való volt az idei Schönhertz Qpa (műveletleneknek: műegyetemista hepaj, ahol a jövő mérnökei addig isznak, amíg…..
Összejött egy olyan kooperáció, amelyet már régóta akartam :)  A LEGO Island egy koncepció nélküli kis program, szerintem nem is lehet igazán játéknak nevezni. Hiába ígérget a hátsó borító ilyeneket, hogy "Szabadon állítgathatsz mindent a szigeten". Ez azért…..
...azt alaposan megkenték, hogy ezt írja ...az utolsó napján írta a cikkeket és valahogy így akart bosszút állni mindenkin ...ROHADTUL NEM KOMPLETT! Lenyo küldött nekem képeket egy Játéközön című pc-s játékújságból. Szóval most komolyan... A "Wanted Guns"-t a…..
m3cc 2008.10.05 22:10:36
Sonko blog Gyerekkor 2008.10.01 10:28:00
Fiatal koromban - és azóta is - igen sokat játszottam mindenféle számítógépes játékokkal. Így az általános iskolai tanulmányaimra sokszor igencsak rányomta a bélyegét... nos, egyfajta gamer nézőpont. Lásd a mellékelt ábrát...
m3cc 2008.10.01 10:35:47
Úgy döntöttem, hogy az új videókhoz fogok készíteni youtube-os előzetest. Ennek több oka van, mert egyrészt még mindig sokan nem tudják, hogy hová lettem (utoljára tegnap válaszoltam ilyen üzenetre), illetve egy ember szép csendesen feltöltötte szinte összes videómat, aminek…..
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.24 08:41:04
Jól halad az új videó. Tegnap végigvittem másodszor a játékot, hogy felvegyem a jeleneteket. Higyjétek el, nem jó másodszor végigvinni egy szar játékot :( Ha jól haladok vele, lehet, hogy szerdáig már fenn is lesz.Emellett ma (ha minden igaz) készülni fog egy másik videós…..
Igérem, Ninából egy ideig nem lesz több, de kaptam még több anyagot hozzá. Sanyi a PC.Games régi cikkét küldte el nekem, lomos meg a PC Guru összefoglalóját. Végül Márk egy kockafejű tudóst(?) küldött nekem. ..
Ahogy ez a rémes játékoknál lenni szokott, az interneten meglehetősen kevés infót taláni róluk. Legtöbbször csak a játékot kiadó cég promós szövege található meg újra és újra különböző honlapokon. Itt is ez a helyzet. De nem kis keresés után végre találtam egy cikket a…..