Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jómí

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokatlan bejegyzés következik. Nem fűzünk az alaphírhez sok kommentárt, önmagában is  mindent megmagyaráz a mai Magyarországból. A 2006-ban zárt körben kibocsátott svájci frank alapú kötvény kapcsán keletkező árfolyamveszteség megosztását kéri az Erste Banktól a…..
jómí 2011.12.30 11:44:56
@soulclipse: Azzal véded kedveském, hogy nem arról beszélsz, amiről szó van. Indíts egy blogot és írj egy posztot a devizahitelezésről ha akarsz, fejtsd ki amilyen hosszan csak tudod, de ne itt trollkodd szét a kommenteket a hülye elméleteiddel, amiknek semmi közük a konkrét kérdéshez. Nem kell válaszolnod minden kommentre, sőt leginkább egyre sem, inkább vedd észre magad és maradj szépen csendben, ha már nem tudsz hozzászólni a témához.
jómí 2011.12.30 11:55:01
@Stabilo: "Azért mindig van egyfajta megmagyarázhatatlan érzésem akkor, amikor magyar emberek – függetlenül, hogy ki milyen szavazó –külföldi tulajdonban levő bankoknak drukkol vagy próbálja az igazát védeni…"

Én szívesen megmagyarázom neked!

Akik így éreznek, nem a külföldi tulajdonost védik, hanem a MAGÁNTULAJDON SZENTSÉGÉT.

Mert mi vagyunk azok, akik nem csak az orrunkig látunk és tudjuk, ha a kormány ma megengedi magának, hogy magánszerződésekbe avatkozzon akkor holnap már bármit megtehet. Én még éltem azokban az időkben, amikor a kormány szó szerint bármit megtehetett és nem kívánok visszatérni oda. Márpedig ez az út oda vezet. És ha választanom kell, a mindenen átgázoló diktatúra vagy egy külföldi bank között, hát kövezz meg nyugodtan, de én inkább az utóbbi mellé állok.

Senki nem volt kényszerítve arra, hogy egyik vagy másik bankkal szerződjön. Aki megtette, az magára vessen, ismerte a feltételeket, ismerte a kockázatokat, saját elhatározásból írta alá amit aláírt.

Amilyen elven most visszaköveteljük a pénzt a bankoktól, olyan elven behemetnék a Szerencsejáték Rt.-hez és követlhetném, hogy fizessék vissza az összes lottószelvény árát amit valaha vettem, mert nem nyertem meg az ötöst és most különben is válság van, szükségem van a pénzre.
jómí 2011.12.30 12:49:31
@Stabilo:

Aztán, hogy veszi el a bank, meséld már el nekem?!

Mert azt már láttam, hogy a kormány, hogy veszi el, de bank tőlem még nem vett el pénzt.