Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ugráló Dervis

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokatlan bejegyzés következik. Nem fűzünk az alaphírhez sok kommentárt, önmagában is  mindent megmagyaráz a mai Magyarországból. A 2006-ban zárt körben kibocsátott svájci frank alapú kötvény kapcsán keletkező árfolyamveszteség megosztását kéri az Erste Banktól a…..
Ugráló Dervis 2011.12.30 11:13:43
@soulclipse: Csak szólok, hogy amit bizonyítani próbálsz, abból két következtetést lehet levonni:

1. Lázár nem volt tisztában azzal amit te tudsz és úgy adott ki Hódmezővásárhely önkormányzata nevében, svájci frank alapú kötvényeket nagy értékben. Ebben az esetben egyértelműen alkalmatlan a posztjára, hiszen ha te átlátod a devizahitel működésést (mindegy, hogy most kötvényről van szó), akkor az a minimum, hogy egy vezető politikus is átlássa és ne dőljön be a bankok ármánykodásának és tegye ezzel kockára a rábízott városi vagyont. Ő megtette, vagyis alkalmatlan, azonnal le kell mondania.

2. Lázár is volt olyan okos mint te, pontosan tudta, hogy miről szól a történet és ennek ellenére kötött svájci frank alapú szerződést. Itt elég nehéz jóindulatot feltételezni, hiszen a bankoknak csak akkor lett volna érdemes forintból finanszírozni a devizahiteleket, ha a forint esésére számítottak, márpedig ha Lázár tudta ezt és ennek tudatában bocsátott ki svájci frank kötvényt (mármint tudta, hogy rosszul fog járni vele a város), akkor bűncselekményt követett el, vagyis le kell mondania, majd fel kell adnia magát.

Kérlek válaszolj, hogy szerinted melyik változatot fogadjuk el?