Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wilcem

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokatlan bejegyzés következik. Nem fűzünk az alaphírhez sok kommentárt, önmagában is  mindent megmagyaráz a mai Magyarországból. A 2006-ban zárt körben kibocsátott svájci frank alapú kötvény kapcsán keletkező árfolyamveszteség megosztását kéri az Erste Banktól a…..
Wilcem 2011.12.30 10:58:49
@soulclipse:

Bírom, hogy minden hasonló jellegű posztnál előkerülnek az ilyen alakok, akik igyekeznek másfelé terelni a témát, csak ne arról legyen szó, amiről a poszt szól.

Teljesen tök mindegy, hogy a bankok, hogy oldották meg a devizahitelezést, ha Hódmezővásárhely önkormányzata 694.000 CHF érékben bocsátott ki kötvényt, akkor ennyi svájci frankot - ill. annak megfelelő értékű forintot - kell visszafizetnie, a kötvényben garantált kamatokkal együtt. Ennyi.

Hiába csűröd-csavarod, lázár jános kockázatos üzletet kötött, a helyik pénzével kezdett a sváci frank ellen spekulálni. Nem jött be, erre most lázár jános hivatali hatalmával visszaélve igyekszik nyomást gyakorolni, egy általa aláírt szerződés megváltoztatása érdekében. Erről szól a poszt, erre reagálj ha tudsz, de ha nem tudsz, akkor kussolj és ne tereld a témát!
Wilcem 2011.12.30 11:20:18
@soulclipse:

Nem öregem, a vita nem erről szól. A vita arról szól, hogy Hódmezővásárhely polgármestere KOCKÁZATOS, DEVIZA ALAPÚ KÖTVÉNYT BOCSÁTOTT KI!

Kurvára mindegy jelen esetben, hogy technikailag hogy működött a történet, a poszt nem a devizahitelezésről szól (főleg, hogy kötvénykibocsátásról beszélünk).

Akár úgy van ahogy te álmodod (segítek: nem úgy van) akár nem, a lényeg, hogy devizában eladósodni kockázatos és Lázár a rábízott pénzzel kockáztatott, spekulált. Ennyi.

Amúgy nem gyanús, hogy Lázár levelében se szerepel az a feltételezés amit te előadsz? Vajon miért? Úgy tűnik, ennyire még ő sem hülye.