Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zommber

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokatlan bejegyzés következik. Nem fűzünk az alaphírhez sok kommentárt, önmagában is  mindent megmagyaráz a mai Magyarországból. A 2006-ban zárt körben kibocsátott svájci frank alapú kötvény kapcsán keletkező árfolyamveszteség megosztását kéri az Erste Banktól a…..
Zommber 2011.12.30 10:36:44
@soulclipse:

"Szögezzük már le végre, ha bizonyított tény"

Hol van az a bizonyítás? Linkelj már be kérlek bármi hiteles forrást, amiből megállapítható, hogy az általad leírtak fedik a valóságot? Én ugyan tudom, hogy ez egy eszembet baromság, de mindig nyitott vagyok az új információkra, szóval ha szerinted mégis bizonyított tény, akkor lássuk, mitől is az?
Zommber 2011.12.30 10:42:30
@soulclipse:

Aztán meséld már el, miért lett volna a jó a banknak, saját forrásból csökkenteni a hitelek kamatait, a CHF források helyett? Netán előre látták az Orbán kormány ámokfutását és tudták, hogy annak következtében szét fog zuhanni a forint? A végén még kiderül, hogy össze is dolgoztak kezdettől fogva. :)

De feltételezések helyett, inkább linkelj be konkrét forrásokat, mert a saját agyszüleményeid nem minősülnek bizonyított tényeknek, pusztán azért, mert te azt gondolod róluk.
Zommber 2011.12.30 11:21:48
@soulclipse:

A rinyálás helyet, belinkelnél már végre egyetlen nyamvadt, hiteles forrást ami alátámasztja az agyszüleményedet?