Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mandragórabogyó

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TheBalance1982 első exJT-kritikus videóját itt elemeztük: Az exJT mozgalom kritikája Most 2 új videót tett közzé: Mivel a Tanúktól jól megszokott módon a kommentelést nem engedi, itt lehet rá reagálni (úgyis olvas minket). Szeretném, ha pontról pontra elemeznénk az…..
Mandragórabogyó 2013.05.31 18:51:21
@ORION: Egy hatalmas like!!!
Vajon kik lehetnek azok? ;-) Még jó, hogy odafentről vigyáznak ránk.....
Mandragórabogyó 2012.08.29 14:15:45
A kongresszusokon egy gyakran elhangzó kérdés: "Anyu, mikor megyünk már a mekibeeee?" =D Ennél talán csak az gyakoribb, hogy "Mikor lesz már végeee?" Halálra unott Tanúk, akiknek néhány öregember mossa az agyát miközben azt hiszik, a megmentésük attól, függ, hogy ott ülnek-e…..
Az alamedai esküdtszék Jehova Tanúit jogilag felelősnek találta egy gyermek szexuális molesztálása miatt Drámai hír látott napvilágot. Az Őrtorony Társulat először veszített pert az 1940-es Olin Moyle becsületsértési ügy óta. Több mint 70 évig, az Őrtorony Társulat a…..
Mandragórabogyó 2012.07.15 12:02:07
Szomorú,hogy egy olyan helyen,ahol Istenről prédikálnak,és azt állítják,hogy csak általuk van örök élet,ilyen helyzetben nem bocsánatot kérnek,és biztosítják a híveiket arról,hogy belső vizsgálatot indítanak,és megváltoztatják a törvényeiket,inkább másra mutogatnak.És majd amikor itt lesz az idő,és Jézus azt mondja,hogy tévesen tanítottak rólam,nem jöhetsz hozzám,akkor mit fognak mondani?Bocsánat?Jézus téved,mi jók vagyunk?És az a szülő,férj,gyerek,aki a vérkérdés miatt elvesztette hozzátartozóját,és késöbb mégis elfogadhatóvá válik a vérátömlesztés azoknak mit mondanak majd?Nem vagyok Tanu,nem is voltam,csak személyesen ismerek Tanukat.És sajnálom őket,mert el vannak választva Istentől.Ahogy beszélgetek velük,olyan mintha gépek lennének,menni kell,mert kell az óra,menni kell,mert mit szólnak már rég nem voltam a gyüliben...menni kell mert lesz a kongresszus,itt is ott is,nem maradhatunk le róla..Közben meg abban sem biztosak van-e örök életük.Ha valami t tesznek rögtön az van jaj mit szólnak a vének,kiraknak a gyüliből,nem látom a fiam,lányom,unokám...szomorú.Legutóbb tapasztaltam:az egyik tanu valami olyat tett,amit a gyüliben tiltanak(ártatlan dolog innen nézve,de náluk tilos)és észrevette azt az egyik rokon,és attól fél elárulja-e a véneknek,mert akkor kirakják a gyülekezetből,és akkor megszakad a családjával a kapcsolat.tiszta 3/3.
Kedves Johnny! Az alábbi anyagot most találtam, ezen a weboldalon: http://projects.crossnet.hu/kegy/davincikod/vallas.html   Amikor felismertem, hogy JT mégsem az "igaz vallás", nekem is egyike volt az első kérdéseimnek, hogy ha nem ott, akkor hol van az igazság? Melyik valláshoz kell…..
Mikor kapta meg Jézus az ő „hatalmát”? Jézus „Isten Királyságának Királyaként” kezdett uralkodni 1914-ben? Mit tanít a Biblia?   ***   Katalin: Szia Éva! Éppen most olvasom a következő tanulmányozásunkra a Mit kíván meg tőlünk Isten? című Őrtorony kiadványt…..
Jehova Tanúi azt állítják, hogy fontosak számukra a gyermekek, én azonban ennek az ellenkezőjét tapasztaltam. Már az is furcsa, ahogyan a gyermekvállaláshoz viszonyulnak. Az átlag Tanú idegenkedik a gyermekvállalástól, sőt egyesek kifejezetten megvetik. Gyermektelen vének és…..
A felkentek növekvő száma Jehova Tanúi számára az egyik legfontosabb tanítás a 144.000-ről szól. Ez a kis szám jelenti a mennybe kerülő emberek teljes számát. A 144.000 a még földön maradt tagjaira napjainkban "Maradék"-ként hivatkoznak.[1] Kizárólag…..