Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ATESZ

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor elolvastam Bálint levelét, nem lepődtem már meg ezen az egészen. Ő sem a büntetések jogosságát vitatja, hanem az összegeket és az eljárás menetét. Talán, ha évekig eltűrték, hogy valahol nem szabályosan parkolnak, de már szokássá vált, akkor esetleg kezdhetnék…..
ATESZ 2012.10.28 13:54:05
@D4D: baszki én azt írtam hogy zebra után 5 méteren belül és nem a zebrán áltam meg ( és nem én voltam a fotón) még csak most jött ki a papír hogy ki vezette az autót.
amúgy kb 7-8 éve nem követtem el semmilyen szabálytalanságot
ATESZ 2012.10.28 14:02:12
@Moka_Miki: még csak most küldték ki hogy ki vezette a kocsit.mit tegyek???
ja külföldről csak annyit hogy sokszor vagyok és vezetek kint de még soha nem büntettek meg kint. ők nem ebből élnek :-(
olaszban autópályán túlmentem a kihajtón, tolattam kb 20-25métert mögem állt az olasz rendőrautó villogva hogy balesetmentesen elhadjam a pályát. szerinted itthon mennyit kértek volna ezért a kis segítségért cserébe 30000.-?? kb
Mint arról már bizonyára mindenki értesült, a mobilszolgáltatók sajátos módon értelmezték a józan ésszel kivitelezhetetlen telefonadót. Jakab Andor azt is megírta már, hogy ezzel a trükkel az adót is leáfázták, Ági a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnél érdeklődött,…..