Regisztráció Blogot indítok
Adatok
táltosmester

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BBC és a Musicmetric vállalat egy online eszköz segítségével kimutatta, hogy melyik 20 országban a legmagasabb az illegális letöltések száma, fél év alatt összesen mennyi torrent fájlt szedtek le a felhasználók és ki az az előadó, akinek a legtöbbször töltötték le a…..
táltosmester 2012.09.17 16:54:38
@Lángoló Gitárok: nem vagyok benne biztos, de ha nem te töltöd fel elsőként (teljesen) az illegális tartalmat, akkor csak bináris trutymákot tolsz fel a netre... pontosabban abban nem vagyok biztos, hogy az értelmetlen bináris adatok feltöltése illegális. Az már más tészta, hogy a végén a több felhasználó által feltöltött bináris trutyi egy balszerencsés véletlen (tracker mondjuk) miatt Pitbull művészúr "zenéjévé" áll össze.
A 90-es évek közepétől egyre többször hangzott el az a megfogalmazás, mely szerint a XXI. század a kommunikáció évszázada lesz. Akkor még csak sejthettük, mit is takar ez a kijelentés, mára azonban benne élünk, és valóban elmondhatjuk, hogy ez így van. A mobiltelefonok, és…..
táltosmester 2011.12.30 10:47:46
@JuveKrisz: "Ha jól tudom (erről még biztos infóm nincs)."

Nem jól tudod...
táltosmester 2011.12.30 11:03:59
@JuveKrisz: Olyan nagyon bőven nem szeretném kifejteni. A lényeg: több elszámolási szakasz lesz egy nepon belül (nem kettő). Az MNB rendelet alapján az A banktól ügyfél által elektronikusan indított utalásnak 4 órán belül a B banknál vezetett célszámlán kell lennie.
táltosmester 2011.12.30 11:07:38
@JuveKrisz: A GIRO nem üzemel bankszünnapokon, az időtáblában nincsenek is benne a bankszünnapok. Az új rendszer sem fog 7/24-ben működni, csak banki üzemidő alatt.