Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sudee999

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már az elején szögezzük le, hogy egy tizenötös lista édeskevés azon magyar zenekarok, dj-k és egyéb előadók felsorolására, akiknek munkásságát haladéktalanul megengedhetetlennek nyilváníttatnánk, esetleg száműznénk az ország zenei piacának kínálatáról…..
sudee999 2011.06.14 11:59:43
@Zabalint: Nagyon ritkán szoktam kommentelni, de ez a poszt lecsapta a biztosítékomat. :d
Ha megfigyeled nem azt írtam, hogy kritika, hanem azt, hogy "kritika". :)
Persze, legyen csak meg a kedves posztíró véleménye, de ha már arra veszi a fáradtságot, hogy feltolja az internetre, akkor erőltessen valami stílust magára. Persze, ha ez csak trollkodás, akkor nincs is értelme stílust keresni benne. Viszont az biztos, hogy ennek köze nincs a gonzohoz. Max. annyi, hogy szeret tekerni az alkotó. :D
Egyébként olvastam egy-két írásod, és azok pl. teljesen elfogadhatóan vannak leírva, mindenféle offenzív tartalom nélkül, amitől ez az írás történetesen hemzseg. Ha a kedves bendeguz is úgy fogalmazta volna meg, mint mondjuk te az ellendivatos posztodat, akkor biztos nem veszem a fáradtságot, hogy új jelszót kérjek és mindenkinek megmondjam a magamét. :) Talán még index főoldal sem lesz belőle...
Lehet, hogy neked is el kellene gondolkoznod a stílusváltáson. :D (vicc)
sudee999 2011.06.14 12:17:07
@Zabalint: Az index monnyon le! :D
Persze, kiáltsa csak ki, de nem lehetne ezt egy kicsit kultúráltabb módon?
Bár ha direkt a felháborodás keltése volt a poszt célja akkor well done. :D
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..
sudee999 2009.10.02 22:56:18
Kár, hogy nincs ma Halloween, ez oda való. Stella. Igen, megint a mesterlövész Stellája. 500x volt már róla szó, azt hiszitek már láttatok mindent...? Nos, "Barack" egy olyat küldött... Uff. Ki se merem rakni. Csak a "tovább" után, saját felelősségre és…..
Emlékeztek még az "Afrika sötét titkai" kézikönyvre? Ha nem, link itt, itt és itt. Nos kérem szépen, a 64 oldalas kis könyvünket simán übereli az, amit Kecske küldött nekem. Jön egy kis pixeles, de lényegretörő bizonyíték: Idézet:Azt hiszem megtaláltam a világ…..
Ha már legnagyobb örömömre több helyen is fenn van azt interneten, nincs mit tenni... $$$$$..
Nemrég megint rátaláltam a HEAT : Episode 1-et (alias Cube alias Sauerbraten alias fenesetudjamiminden) forgalmazó cég honlapjára, és találtam két érdekes játékot.Alien ShooterA katonai űrbázis hosszú és komor folyosóin a végtelen csend honol: a terület földön kívüli idegen…..
Aki látta a Mesterlövész IV 3/4 videómat tudja, hogy Stellát bizony megszállta az ördög, és a fejével megmagyarázhatatlan dolgok történnek. "korogyi" egy hasonló, nagyon érdekes jelenetet fedezett fel a FIFA 08-ban, érdemes a bíróra figyelni! Köszönöm a videót!..
sudee999 2007.10.28 01:29:03
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..