Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mayakisasszony

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok kertbe került az idén új fügefácska. A szerencsésebbek már meg is kóstolhatták a jövevény különleges termését. A régi fügefa-tulajdonosok megtapasztalhatták, hogy egy termés még nem termés. Hosszú kínlódással lehet a melegkedvelő növényt a magyar telekhez…..
Mayakisasszony 2012.10.25 22:14:18
@novara: :((((
Mayakisasszony 2012.10.17 08:17:50
@Czauner Péter: Nem ezzel volt a baj: a levelek mindig szárazak, zörgősek voltak, de aztán jött az eső, a hó... Talán azt nem gondoltam magamtól, hogy fölülről takarni, nejlonozni kell? Ma olvastam valami növénytakarással kapcsolatban, hogy "vegyük körbe kukoricaszárral, és húzzunk rá nejlonzsákot". Ez ültette a bogarat a fülembe... Próbálkozom tovább.
Tegnap beszélgettem nagymamámmal. Fél év után beléptem abba a házba, ami a gyerekkorom jelentős, és legboldogabb részét képezte, ami szüleim zaklatott élete miatt az állandóságot és a biztonságot jelentette számomra. És a tömény, hígítatlan szeretetet, amit olyan mohón…..
Amikor áprilisban megismerkedtünk Attilával, és megbeszéltük, hogy együtt fogunk „dolgozni”, említette, hogy hasonló elhatározással fogyókúrázik egy férfi, alias „Happypapa”, Schobert Norbert irányításával. Szíven ütött az információ, mivel – valamikor egy…..
Néhány hét kimaradt, és ahhoz, hogy jól el tudjam mondani, miért is alakult ez így, azt hiszem itt az ideje, hogy pontosan elmondjam, ki vagyok és miért történt mindez. A teljes nevem Petz Annamária, 35 éves két gyermekes anyuka vagyok (bár ezt már tudjátok), Budapesten a XVII.…..
Mayakisasszony 2012.08.16 18:04:31
Ha az embernek van egy 11 hónapos és egy 25 hónapos kislánya, akkor előbb-utóbb győz a Minimax. Persze nem napi 24 órában, de ha szeretnék egy picit nyugodtan üldögélni a WC-n, úgy, hogy közben ne az legyen, hogy a nagyobbik letekeri a WC papírt, a kisebbik pedig bemászik a WC…..
Kapanyél Ejtőernyős fák 2012.05.18 07:00:00
A leghatékonyabban most lehet kirángatni a gyomfákat, melyeket a kerthasználók sokféleképpen ítélnek meg: vannak, akik a természet csodájának tartják, hogy a nem ültetett jövevény szépen vagy éppen vadul gyarapszik. Gyökérsarjról, a szél sodorta vagy a madarak lábáról,…..
Szóval egyrészt túl vagyok a cukor/só elvonáson, kibírtam a 7 napot, illetve nem egészen, mert hétfő este fejeztem be kedd reggel helyett. (Úgy döntöttem, hogy előző hétfő este kezdődött, ami félig-meddig igaz is...) Fura, de az utolsó két napon már nem is hiányzott annyira.…..
Ha csak rajtam múlna, a Nemzetközi Nőnapon kedvenc növényeimmel tisztelném meg hölgyismerőseimet. A baj, hogy a pozsgásokat kedvelem, és ezek legtöbbje nem ilyenkori kedveskedéshez való. Valószínűleg kockázatos bármilyen pozsgást ajándékozni. Ha emlékeimben kutatok, azt hiszem…..
Kedves olvasónk panaszolja: pocokhordák támadták meg házát, eszik a téglát. A kertes házakban a lakásban is megjelenhetnek az egerek. A kertvárosi részeken él a házi egér, a mezei egér, valamint a kettejük alkalmi nászából származó güzüegér. Úgy tudom, hogy a házi –…..