Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanckoktel

19 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ígértem előző Salsa-s és Tango-s bejegyzésemnél, megismertetek veletek egy újabb latin tánctípust, ez pedig a világszerte jólismert Bachata! A Bachata nem csak egy sajátos tánc, sajátos zenéje is van, amire táncolni lehet. A Salsa-hoz képest a Bachata egy lágyabb,…..
Társtalanul 2012. február 2012.02.03 21:44:00
Szerelmes vagyok, Gáborba. S most mind a ketten szenvedünk a távolságtól, a hóhelyzettől. Ha ez így megy tovább, az a közös wellness nem baráti alapon lesz. Szerintem mindketten megijedtünk attól, hogy elveszítjük a másikat. Itt nem számít már semmi, se tanácsok, se józan ész,…..
Aki teheti, idén se hagyja ki a legnagyobb múltra visszatekintő hazai táncversenyt! Olvasd tovább itt: www.tanciskola.wordpress.com..
Vannak akik jobban szeretik az egyedül táncolható táncokat, mások viszont a páros táncokra esküsznek. A legtöbb bálon, esküvőn, táncos rendezvényen ezek a táncok kerülnek elő. Ami egyszerre szép is és nehéz is, hogy egy másik emberrel harmóniában együtt kell mozogni a…..
Egy színes francia filmdráma, melyben a főszereplőnő legfőbb vágya, hogy a Broadway színpadán szerepelhessen. Azonban amikor megnyílik a lehetőség álma megvalósítására, kiderül sötét múltja... FILMBOX PLUS 2012. február 10. péntek…..
25 perces tánctörténeti utazás Román Sándor vezetésével, az Experidance előadásában! M2 2012. február 10. péntek 15:10-től M2 2012. február 17. péntek 15:05-től Forrás: PORT.hu..
Társtalanul inplantátum 2012.01.18 17:22:00
Tele a sajtó, hogy szétszakadt Sarka Kata mell inplantátuma. Nekem meg a lelkemé. Azzal ki foglalkozik? Már az sem érdekel, ha esetleg ismerősök olvassák röhögve, amit írok, de muszáj kiírni magamból, ha nem akarok beleőrülni a dolgaimba. Szomszéd néni szerint jobb volt, amikor…..
Picurnál vendégeskedett a barátja, nagy buli volt:..
Tánciskola... Mennyi mindent jelent ez az egyetlenegy szó! A gyermekek számára: boldog remények sokaságát. Az idősebbek számára pedig: szép emlékek gazdag és változatos sorát. Sok ember számára pedig: a csalódások láncolatát. Beszéljünk először ezekről a…..
Társastánc, versenytánc iskola, oktatás: Kaposvár- Ametiszt TSE infó: www.ametisztkaposvar.hu Kaposvár- Kaposvári Standard és Latin tánccsoport infó: www.kaposvarilatintancok.wordpress.com Darány- ClapDance infó: www.daranykozseg.eoldal.hu   Néptáncegyüttes,…..
Táncversenyek 2012-ben: 2012. január 14. Budapest Nemzetközi Salsa Táncverseny info: www.salsaverseny.hu   2012. január 22. Budapest BVSC Jókai klub tánciskolás táncverseny standard, latin  infó: www.jokaitk.uw.hu   2012. január 28. Budapest Cit-Car tánciskolás…..
Táborozni jó, gyerekként felnőttként egyaránt. Hagyjuk hátra a hétköznapok gondjait és adjuk át magunkat a táncnak és a vidámságnak legalább pár napra. Itt szeretnénk összegyűjteni 2012 összes tánctáborát! Ha Te is tudsz egyet, akkor szólj hozzá!   Felnőtt tánctábor…..
Társastánc, versenytánc Iskola, oktatás: Tata- Tánckoktél Tánciskola infó: www.tanckokteltanciskola.hu Tatabánya- Tánckoktél Tánciskola infó: www.tanckokteltanciskola.hu Dorog- Tánckoktél Tánciskola infó: www.tanckokteltanciskola.hu   Salsa Iskola, oktatás: Leányvár- Salsa…..
Azt gondolná az ember, hogy női latin táncruhák széles választéka mellett a férfiak csak egy-két variációs lehetőséggel bírnak. Ez azonban nem igaz! Hosszú ujjú, rövid ujjú, szűkebb vagy bővebb, fényes vagy matt anyagú, kivágott vagy teljesen zárt, fekete, fehér vagy…..
  Az, aki nincs benne a táncos világban azt gondolja, hogy azok, akik huzamosabb ideig együtt táncolnak előbb vagy utóbb az életben is egy párt alkotnak. Ez azonban nem feltétlenül van így. Persze az is igaz, hogy hogyan is tudná az ember szabadideje nagy részét azzal tölteni,…..
Táncolni jó! Testet- lelket felüdíti! Ezért akárhány éves is az ember táncos rendezvényt szervezni neki nagyszerű meglepetés. Egy időben dolgoztam egy idősek otthonában mint gyógytornász. Ott is nagyon fontos volt a zenére történő mozgás még akkor is, ha az esetleg csak ülve…..
Hogy őszinte legyek, amikor 12 évesen a társastánc/ versenytánc mellett tettem le a voksomat nagy mértékben befolyásolt a TV-ben látott gyönyörű ruhák látványa. Később aztán nem ez lett elsődlegesen az itt tartó erő.:) Persze azért a megjelenésnek borzasztó nagy…..
Ha Budapest, akkor nem lehet azt mondani, hogy hiány van tánciskolákból! Nézzünk néhányat a teljesség igénye nélkül! Ha Te is tudsz Budán egy jó tánciskolát, ami kimaradt a listából, nyugodtan írd meg nekünk linkkel együtt a hozzászólások részben! Budapest I.…..
Sokak fejében él a tévhit, hogy táncolni csak gyerekkorban lehet illetve érdemes megtanulni, pedig a legtöbb tánciskolában a gyerekcsoportok mellett indulnak felnőtt, sőt senior csoportok is. Nem véletlen a dolog, hiszen felnőttként is meg lehet tanulni táncolni. Igaz, a felnőttek…..
Magyarországon még sajnos nincs meg a hagyománya a kerekesszékes táncnak, de azért az bíztató, hogy két szervezet már foglalkozik a tánc ezen ágával is! Az egyik a Roll Dance Budapest www.rolldance.hu , a másik pedig a Gördülő Tánccsoport www.gordulotanc.hu Külföldön azonban…..
Bizony-bizony! Eljött az idő, amikor egy tánciskolának is lehet saját zenéje!:) www.tanckokteltanciskola.hu ..
Sokszor szokták kérdezni, hogy hány éves kortól lehet elkezdeni a tánctanulást. Általánosságban azt szoktuk mondani, hogy a társastánc tanulást 6-8 éves korban érdemes elkezdeni. Persze azért vannak gyerekek, akik már 5 évesen is képesek az alaplépéseket elsajátítani. A…..
A csoportos táncóra hangulata pótolhatatlan! Az együtt táncolás másokkal mással össze nem hasonlítható élmény. Vannak azonban olyan esetek, amikor célszerűbb a tánctanfolyam helyett vagy mellett a magán táncórát választani. Hogy mik ezek az esetek? 1) A páros egy saját…..