Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molem

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DIGI Sport Nyomásteszt 2012.12.11 09:51:33
Aki eddig nem tudta volna mi a különbség a valódi klasszis, és a nagyon jó, esetleg zseniális játékos között, az december első felében könnyen emészthető példázatból jöhetett rá.   Nagy László fejét hiába ütötte, és - egy másodperccel később- hiába próbálta…..
molem 2012.12.11 22:57:59
@Amatőr:
Tudod, összességében még lehetne is védeni Tomorit, de az érveid nagy része hát... gyenge.
1. Ne egy meccs ilyen periódusában és így engedje ki a gőzt.
2. Hát, bakker, nagyszerű, tényleg, pihent. Erre az eltiltás kireklamálása és kimutogatása volt a legjobb módszer.
3. Ok, erős a csapat, de ez egyéb módon nem kerülhetett napvilágra? Mellesleg, ha ma a többi átlövőnek nem megy, és kikapunk, hányan fikázták volna itt Tomorit az ökörségéért?
4. Nem azért, de csak vakondoknál nem került volna a mecs után elő a montenegróiak stílusa. A bírók becsületét meg mindig védik. Meg nem egy ilyen otromba, kimutogatok a közönségnek reakciót produkáló játékost vesznek majd komolyan.
5. Ez nem felfogás kérdése volt, szimplán idióta volt a bírópáros.
6. Halkan jegyzem meg, ebből a tettéből látszik, milyen emberből van. Jó játékos, nem gyilkos, de igenis, helyenként buta.
Ezúttal mindenféle teketória, előjáték és rekeszizom-petting nélkül rögtön indításképpen az arcunkba kapjuk a főcímet. A bulizós fényképeken a kellékek – azaz piával félig vagy jobban teli poharak, értelemmel félig vagy kevésbe teli homályos tekintetek – változatlanok…..