Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lol-at-u

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Bárdos András viccel 2006.10.24 00:31:00
A Tények meglepően profin és összeszedetten tudósít az eseményekről, jó-jó Máté Kriszta játéktankokat emleget, meg csökönyösen azt kérdezi, hogy mégis mit akarnak a barikádokkal a tüntetők (Posztmodern, kubista installáció, nyilván), de azért feszes tempóban peregnek az…..
Csintalan szerint leégett volna a HírTv nélkül a Szabadság téri székház szeptemberben. Majd mellékesen megjegyzi, hogy azért küldik el a rendőrök most a tévéseket a tömegoszlatás helyszínéről, mert olyan dolgot művelnének, amit nem akarnak megmutatni a világnak. Mindezt…..
lol-at-u 2006.10.25 18:00:30
comment:com Mi az a játéktank? 2006.10.23 20:19:00
Hát azért az este legviccesebb bakiját sikerült elkövetnie a Tv2-nek. A "játéktankokról" van szó. Az esti Híradóban ugyanis többször is elmondták, jól megnyomva a szót, hogy játéktankokat kötöttek el a tüntetők. Ez egyrészt azért esett nekem rosszul, mert…..
Semmi értelme szembesíteni, vádolni, bekérdezni. Egy megtörhetetlennek látszó Orbán Viktor kedvét úgy vehetjük el legkönnyebben az egésztől, ha lágy, de aggodalommal teli hangon megjegyezzük, hogy „Felizgatta magát. Igyon egy kicsit!” A vasárnapi „olyan kínos,…..
A 9/11 kapcsán ismét előkapták a szaxonfonos-gyakornokokat szopató amerikai ex-elnököt, és elkezdték baszogatni olyanokkal, hogy miért nem tett meg mindent Bin Laden elfogása érdekében, és így tovább. A mi miniszterelnökünktől is kérdeztek meredeket a CNN riporterei, de GyF…..
Sváby András biztos igyekszik elfelejteni a tegnap estét, végül is ki akarna emlékezni arra, ahogy egy mosolygó exminiszterelnök összepakolja, és határozott mozdulatokkal betömi egy szecskavágóba? Éppen ezért nem meglepő, hogy az Interaktív vezetőjének Orbán Viktor-interjúját…..
lol-at-u 2006.09.27 13:54:49
Kedves OV-utálók!
Az a baj, hogy az emberek 90% -a azért utálja OV-t, mert a ballib média hülyeséggel tömi a fejét. Volt olyan reakció gyurcsótány beszédére, hogy de a Viktor többet hazudott nekem. Mások kifejtik hogy gyűlölik OV-t.
Ezzel csak az a baj, hogy nem tudják az okát, nem tudják megmagyarázni, észérvekkel. Csak a szájukba adott hülye kifogásokkal, amit a maszop gyártat, a következő gyurcsótány-aspiránsokkal, a maszop székházban a délutáni bréjnsztorming alatt.
Egy hónapja még indok lett volna OV és a fidesz ellen: 23 millió román, akasztgatás, választási hazugságok, pánikkeltés (pedig a költségvetés köszöni szépen, jól van) stb.
Ebből mára mindegyik megbukott, a következő Debreczeni-könyvben (aki demagógnak nevezte OV-t) Fercsi bevallja azokat a hazugságokat, patkányságokat amiket egy mai vitában hoznának fel OV ellen.
Az a baj az OV-utálókkal, hogy semmi eredeti gondolatuk nincs. Se gerincük, hogy azt mondják: az eddigi indokaink megbuktak, OV mégsem akkora szar mint gondoltuk, elnézést, újragondoljuk az álláspontunk. Aztán objektiven dönteni. Nem, védeni kell gyurcsótányt. 4 éve védeni kellett Meggyót, aki aztán megbukott. Ismerőseimmel már nem vitatkozom politikáról, mert négy év alatt megválasztottak egy Meggyót meg egy gyurcsótányt, és ez mindent elmond a dilettantizmusukról.
A maszopnak nyiltan a kövérlászlóval és OV-val való ijesztgetés a taktikája, gyűlöletre épitenek, és ti ehhez vagytok kiváló táptalaj. Szálljatok magatokba, barmok.
És én még csak OV-rajongó sem vagyok, egyszerűen hánynom kell a sok szakértőtől, akik megmondják a tutit a kommentkomon (is).
Amikor megláttuk, hogy a HírTv előzékenyen kipixelezi archív felvételein azokat a vandálokat, akik sörösüvegnél nagyobb méretű tárgyakat dobálnak, rögtön arra gondoltunk, hogy a csatorna talán a forradalmárok névtelenségét védi. Az igyekezetet már akkor sem értettük, mivel…..