Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flowerlikeityounger

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„M.-né minden alkalommal valósággal kifacsart az ágyban, és nem azért, mert rossz házasságban élt” – forró sztorival törjük a jeget. Peti arról mesél, hogy M.-né, a jelentős korkülönbség ellenére, tisztességesen kivégezte az ágyban. A talpraesett, nagyszájú…..
flowerlikeityounger 2012.02.06 19:09:21
@Luzercica: Ezt fejtsd ki kérlek.
flowerlikeityounger 2012.02.06 20:48:30
@Luzercica: "De csak 18 és 22 között. Utána nyugodtan főbe lőheti magát, mert szex nem lesz. " Kinek nem lesz? Valamiféle elmeroggyant vagy? Mert akkor nem pazarlom az időmet :)
„Arra hajlok, hogy ne kezdjük el, mert elég nevetséges lenne, ahogy anya bemutatja a lányának a vele kb. egyidős barátját” - egy 43 éves nő még bátran tarolhat. Levélírónknak sikerült is vágyat kelteni egy 19 éves srácban. De hogyan tovább?   Sziasztok! Lehet,…..
Ha mér elkészült a smink, akkor legyen teljes a kép! A frizura amennyire látványos, annyira egyszerű elkészíteni.Nem is kell hozzá sok dolog.fésű :)hajgumikontyfánk - mindenkinek a maga hajszínéhez illőhullámcsatthajlakkElőször is készítünk egy teljesen sima copfot. A helye az…..
Subba Listen to your heart 2012.01.08 12:32:01
flowerlikeityounger 2012.01.08 13:55:56
@lszuszu: :)

"Vár állott, most kőhalom;
Kedv s öröm röpkedtek,
Halálhörgés, siralom
Zajlik már helyettek.
S ah, szabadság nem virúl
A holtnak véréből,
Kínzó rabság könnye hull
Árvánk hő szeméből!"
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..