Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ott leszünk! (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az összefogás tök jó dolog. Én is össze szoktam fogni a zoknikat, úgy rakom el őket, összefogom az újságot is, hogy ne essen szét. De azért napi 24 órában ezt csinálni szükségtelen és felettébb mulatságos dolog lenne. Az összefogás pontosan akkor érték ha van mögötte…..
Ott leszünk! (törölt) 2012.01.02 06:55:55
@egyiptomi ugróegér: És milyen igaza van... Mi van, fideszes faszkalap-droid? Idegesítő, hogy milyen hülye a főnököd, hogy éppen most vágja taccsra végképp ezt a szerencsétlen országot?

Ne aggódj Orbánodnak már csurig a zsebe, és ez nem politikai piszkolódás... Független szakértők már számtalanszor sok milliárdra becsülték Orbán személyes vagyonát. Miből? Ez a hülye sose dolgozott, üzlethez nem ért, hát akkor mégis miből?

Van rá tonnányi bizonyíték, nyugi, de az a fő, hogy miközben hülyére lopta magát, az országot is jó pár évre tönkre tette. Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy ez valamiféle álcázás csak nálad?

Én azt hiszem, te tényleg ennyire hülye vagy.
Stabil, szolidáris és méltányos gazdaságot kell teremteni, és olyan feltételeteket kell biztosítani, hogy tartós lendülethez juthasson a magyar gazdaság - jelentette ki Navracsics Tibor a Széll Kálmán Terv keddi ismertetésén. A közigazgatási és igazságügyi miniszter huszonhat…..
A Magyar Hírlap erkölcsi magaslatának tényszerű problémájáról már korábban értekeztünk. Ma ismét nehéz ügyben kellett kormánypárti véleményt nyilvánítani az Orbánt Kossuth reinkarnációjának tartó Széles Gábor lapjának.Nehéz a híreket továbbra is folyamatosan…..
Ott leszünk! (törölt) 2011.12.29 08:08:56
Ott leszünk! (törölt) 2011.12.29 11:26:21
@malacz69 rezignált: Mocskos egy dumád van hallod... Nem vagy te egy ilyen rohadék vérfideszes? De.
Ott leszünk! (törölt) 2011.12.29 11:40:38
@malacz69 rezignált: Kétlem. Van olyan mocsok ugyanis , amihez az ember még a szavaival sem ér hozzá.
Adott egy hajó, és adott egy jéghegy. Ha a kettő találkozik, akkor kész a katasztrófa, de az is lehet, hogy elsiklanak egymás mellett, ami még nem jelenti azt, hogy a hajó eléri célját, és kiköthet, mert újabb jéghegyek jelenhetnek meg, már ha a hajó nem a nyugodtabb déli vizek…..