Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nikosssz

403 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 1-7 Mission Impossible - UtóhatásSötét ElmékŐrőkségLajkó - Cigány az űrbenAz élet napos oldalaAhol a gonosz lakikGhostNem vénnek való vidék   December 8-14 A védelmező 2Luis és a zűrlények..
„Hogy hiszek-e a télapóban? Nem! Vagy a fogtündérben? A-A! Elhittem amikor a három volt nejem azt mondta, hogy mindörökké szeretni fognak? Hát kur@ra nem! És hogy azt hittem-e, hogy nem hallgatnak le? Igen! Mind azt hittük.” Peter Berg rendező és Mark Wahlberg páros már letettek pár alkotást az…..
2018. november 5. Süsü, a sárkányA nagy ho- ho- ho horgász 1.A nagy ho- ho- ho horgász 2.Vízipók csodapók 1.Vízipók csodapók 2.Vízipók csodapók 3.Futrinka utcaKukori és Kotkoda 1.Kukori és Kotkoda 2.Mazsola és Tádé: Hol ez a TádéMazsola és Tádé: Volt egyszer egy kismalacFrakk: A macskák rémeFrakk:…..
Olaszországban Sienaban forog a 2019-re bejelentett A Six Underground, amiben Ryan Reynolds és Dave Franco is jelen lesz, mint színész, a rendezői székben pedig Michael Bay végzi a feladatát. Mivel a Netflix keretein belül történnek a dolgok, nagyon úgy néz ki, hogy a streaming szolgáltató nem fogja…..
Az Illuminaton és a Universal Pictures 9. közös projektjük ként a Dr. Seuss által írt klasszikust a Grincset hozzák tető alá. A Grincs egy lény amely fő küldetésének érzi, hogy meglovasítsa a Karácsonyt. Egy nap aztán egy kislány segít neki megérteni a karácsony szellemét, és meggátolja tervében. Az…..
Jövő évben folytatódik az építőkockák cégének az eddigi legjobb animációs filmje, A LEGO-kaland. Az első rész 2014-ben debütált, és nagyon pozitív visszhangot hagyott maga után. Tavaly követte egy spin-off, amely Batmant vette górcső alá, és bár kifejezetten jól sikerült, nem hagyott akkora nyomot,…..
A filmstúdiók körében egyre jobban elterjedni látszik a tinis romantikus dráma kategória. Ezek közül számomra a legkiemelkedőbb darab, a Shailene Woodley és Ansel Elgort főszereplésével készült Csillagainban a hiba. Viszonylag egy új nézetbe helyezte a műfajt. Előtte is voltak hasonló alkotások, de…..
Pablo Escobar az egyik, ha nem a leghíresebb drogbáró. Munkásságát már megannyi film vászonra vitte, és most itt van a legújabb, Loving Pablo címmel, melyben olyan Oscar-díjas színészek vállaltak szerepet, mint Javier Bardem és Penélope Cruz. Az előzetes alapján egy elég kemény drámára…..
MovieMánia Tomb Raider 2018.03.22 12:56:29
  Ismételten előkapartak a filmesek valamit a szekrény aljáról. Lara Croft neve ismerős lehet a gamereknek is, és a filmeseknek is. 2001-ben készült el az első mozifilm Angelina Jolie főszereplésével, és akkor elég jó visszhanggal indult a film, és korához képest korrekt is volt. 2003-ban követte a…..
A supernatural c. sorozat már a 13. évadát tapossa, és most egy teljesen új dolgot dobnak be a nézőknek. A Winchester testvérek (Jensen Ackles és Jared Padalecki) Castiellel (Misha Collins) karöltve belekerülnek egy hasonló tematikájú rajzfilmbe, ami nem más mint a Scooby Doo. Az epizód március…..
Egy újabb alkotás, ami sikere abban rejlik, hogy nem hájpolták agyon, és nem lett a marketingbe ölve a költségvetés nagy része. Ezért az ember nem számít lényegében semmi extrára, és kellemesen csalódhat. Velünk is ez történt. Az előzetesek alapján megtudhatjuk, mi is a sztori alapja. Egy…..
Január a mozizók terén nem egy túl erős időszak. A blockbusterek nyár eleje és vége fele kerülnek főleg terítékre, így helyet hagyva a kisebb marketingű popcorn moziknak. 2018-ban sem volt ez másképp, de mivel abból válogat az ember amiből lehet, ezért mi a Kicsinyítést szemeltük ki magunknak.…..
Egy világ melyben együtt élnek az emberek, orkok, tündék és valószínűen még sok más faj. Az alapfelállás az, hogy Daryl Ward (Will Smith) rendőrtársa Nicholas Jacoby (Joel Edgerton) egy ork. A rend éber őrei, nem bíznak az orkokban, főként, ha az közülük való. Nagyjából ennyi háttérsztorival…..
Több mint 10 év elteltével, megint elővettek egy filmsorozatot, amit szeretnének elrontani folytatni. Nem másról van szó, mint a híres francia taxiról, ami végighasít Marseilles utcáin. Az első 4 részt annak a Luc Bessonnak köszönhetjük, aki a tavalyi Valerianért is felelt. A főbb szerepekben Samy…..
Az idén 66. életévét betöltő Liam Neeson, aki ezelőtt feltűnt a Star Wars-ban, a Narniában, és a Batmanben, azt hiszem kijelenthetem, hogy az Elrabolva c. filmmel robbant be a köztudatba, és ott találta meg az első olyan szerepét, amit mintha ráöntöttek volna. Mára elég nagy név lett, ahhoz, hogy…..
MovieMánia The Rampage előzetes 2017.11.17 01:03:03
Ahogy azt ígérték ma megérkezett az első előzetes is Dwayne ˝The Rock˝ Johnson új filmjéhez a The Rampagehoz... Az előzetesben látható, hogy jövő évben áprilisban láthatjuk a nagyvásznon!... Addigis lehet csámcsogni ezen :D ..
MovieMánia The Rampage poszter 2017.11.16 16:52:48
Dwayne (The Rock) Johnson, Twitterén tette közzé a hamarosan érkező filmjének poszterét. A poszter mellé amerikai idő szerint délután 5-kor előzetest is kapunk majd.... Ez nálunk annyit jelent, hogy hajnalban teszik közzé! A poszter érdekesnek ígérkezik. Várjuk az előzetest is hozzá! A film…..
˝Nem mentheted megy egyedül a világot!˝ Ma kerül hivatalosan a mozikba a DC comics Igazság ligája, ami olyan összeverbuvált csapat, mint a konkurens Marvelnél a Bosszúállók. A DC eredeti ligájában nem mások a résztvevők mint: Superman, Batman, Aquaman, Wonder Woman, Cyborg, Flash és a Zöld Lámpás.…..
Ahogy arról pár napja írtam a poszternél, lehet számítani a kezdődő marketinggel. Itt a két perces videóban, nagyjából 10 másodpercet láthatunk a jövő nyáron érkező alkotásból! A többi meg csak, Deadpool!..
A Thor első részét is rendező Kenneth Branagh, most egy régebbi klasszikushoz nyúlt, egészen pontosan Agatha Christie regényéhez. A regény alapjául az az eset szolgált, amikor a híres vonat egy baleset következtében megakadt az utazásában pár napra. Pár évére  rá, nagy felfordulást okozott az ügy…..
Sokak kedvenc anti-szuperhőse, Deadpool jővő év nyarán, egészen pontosan júniusban tér vissza a vászonra. Ha minden igaz, mi megint egy picivel hamarabb kapjuk meg a lehetőséget, hogy megtekinthessük, de ezt majd májusban megtudjuk! Ahogy az első részt megelőzően, sorban jöttek, a pofátlan és…..
MovieMánia Bright poszter 2017.11.09 16:16:33
December 22. Ezen a napon fogják bemutatni a Will Smith főszereplésével készülő zsarufilmet, ahol a társa egy ork személyében fog feltűnni. A rendező pedig az a David Ayer, aki az Öngyilkos osztagot, és az Utolsó műszakot is elhozta!  Az előzetesek után posztert is kapott az alkotás...
Az új előzetes Nyúl Péterhez bővebb betekintést enged a sztoriba. Egyelőre az előzetes angol nyelven érhető el. Az új jelenetekkel a sztori is kirajzolódik, és nem is annyira a bulié lesz a főszerep, sokkal inkább az ember állat kőzti viszályt helyezi majd előtérbe. Gyerekfilmnek még így is elmegy,…..
˝A mai nap hátralévő életed első napja˝Az első előzetes óta, nagyon vártam a filmet, mivel már a másfél perces ízelítőből ki lehet venni, mire is számíthatunk a filmben. Ez az újra élni ugyanazt a napot sokaknak ismerős lehet az Idétlen időkig c. alkotásból, amiben Bill Murray élte át minden reggel…..
Külön-külön az eredeti nyelvű előzeteseket már posztoltuk régebben, mostanra azonban már elérhetőek a szinkronos változatok is.Az új X-Men film, aki a fiatalabb generáció játékával próbálkozik: És Péter a nyúl, aki láthatóan nagy lábon él, és sok barátja van, de csak míg a gazda haza nem ér:..