Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miss Da Team

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alfa, amelyik megosztja az embereket, a fényárban úszó új Mercedes és egy meglepően jó Volvo   ..
Miss Da Team Átmenőben 2013.03.26 23:58:18
Na hàj,itt vagyok ismet, egy k draga szendvicses ebed utan...De nem panaszkodom, mert 50 frank kemeny valuta napidijat kapok, es most azon sprorolok, hogy tudjak a maradekbol venni valamit.Amugy a munka eleg parasnak nez ki....Nem tudom, hogy fogok megfelelni. kb  nullas szintu vezeto leszek,…..
Miss Da Team 2013.03.03 09:37:15
Serlok: Nem-e égnek a vonalak?!Nem-e égnek a vonalak-e?!Hát hogyne égnének!Ma pölö az volt hogy csipi berekedt és nem volt hajlandó elénekelni nekem legalább a boci boci tarka első pár taktusát. most mondd meg... ember az ilyen?! Ja és oroszlánlány vitte *****ra scm megbeszélésre…..
Miss Da Team Briefing 2013.03.03 04:07:00
Agatha: HàjF**** hova megy?Vagy még van egy pàr film, amit meg kell néznie?Most Genfben vagyok a briefing-en, és nem tul sok minden tortenik.Majd még irok részletesen.eee            …..
Serlok: Státusz?Látom M*rtin*k lefoglaltak rendesen... Ma nem túl sok minden történt (=szénné dolgoztam magam, remélem örülsz h jövedéki adós cuccokat kellene angolra fordítanom, de a ********** [online szótár] nem éppen a szakszavak MEKKÁJA), tűrhető volt az ebéd, O*** ****…..
Miss Da Team Welkám 2013.03.02 23:25:09
Adva van egy wannabe multi, két szende lélek első komoly munkahelye. Összetalálkoznak, összebarátkoznak, közös feladatokat kapnak, aztán jól szétszedik őket, majd egy szép napon - vagyis pár év nyüglődés után- az egyiknek tele lesz a töke /pedig az a másiknak van/ a helyjel,…..