Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atti789

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mike Steinberger hívta föl a figyelmet egy igencsak terjedelmes 2008-as cikkre, amiben a másnaposság összes mondabéli ellenszerét sorra veszik. Maga a cikk hosszabb, mint érdekes, de a figyelemfelhívásra érkezett egyik hozzászólás kompakt formában - és szerintem példátlanul…..
Pisztácia Vargabéles 2012.01.04 18:21:00
Valamikor tavaly év végén láttam kiírva egy táblára: Vargabéles. Siettem, nem tudtam bemenni, de azóta mindig eszembe jut, de jó is volna enni egy kis vargabélest. Ennek ellenére csak tegnap este sikerült ennek az ügynek a végére járni.500 gr túró2 kanál púpos porcukor 2…..
Idén az első szabad, tanulásmentes advent és karácsony meghozta gyümölcsét, sok időt töltöttem, töltöttünk a konyhában. Ennek keretében idén (na nem csak) ajándék pralinékat is gyártottam. Mindenkinek ajánlom, mert elkészítése egyszerű és kedves, egyedi meglepetés…..
Ez is egy  ünnepi asztalhoz illő orosz recept.Egyszálbélű kiskölyökként a szüleim sosem gondolták volna rólam, hogy meg tudok enni egy fél tojást, és egyszer mégis kínos helyzetbe hoztam őket, amikor oroszoknál vendégségben egyik fogásra felszolgáltak egy tálcányi kaviáros…..
 A karácsonyfa olyan, mint a gyerek: mindenkinek a magáé tetszik a legjobban.    Bár a trendmagazinok hasábjain, és az erre rendelt blogokon komoly ízlésnevelés folyik, azért így karácsony másnapján újfent megállapíthatom: a karácsonyfa nem a divatról szól, hanem arról, aki…..