Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PetraésLily

336 bejegyzést írt és 282 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mórral az élet Bölcsi 2014.07.22 21:57:59
Mórt felvették. István szerint nem is volt kérdés, hisz jó tételt húzott, tudta is :))) Nagyon örültünk, mert abba a bölcsibe járhat, amit kinéztünk neki :) Tizenöt perc séta a cég és a bölcsi pont félúton van, szóval királyság. Augusztus 26-án lesz az első szülői…..
Mórral az élet Írok 2014.04.14 13:20:41
Végre írok. Az elmúlt hónapokban valahogy nem volt kedvem, meg nem is nagyon szeretem ezt a felületet, lehet átköltöztetem a blogot a blogspotra, ott több lehetőség van, jobban tetszik. Szóval sok-sok minden történt, történik. Megvolt az első szülinap, ami közös, mert ugye egy…..
Mórral az élet Anya! 2014.01.14 23:08:05
Megtörtént! Az első tudatos Anya! :) Mórral ma kergetőztünk, ő rohant(mászott) elől, én meg utána, és nagyon kacagott. Elrohant az ajtóig, ott visszafordult, és kiáltott egyet, hogy Anya! azaz menjek utána :))) Imádtam. Nem tudom, hogy tényleg az volt-e, vagy csak én hallottam…..
Mórral az élet Karácsony + láz 2013.12.30 23:29:50
Az első közös karácsonyunk :) Készültünk rá, de azért nem olyan nagyon, csak kíváncsiak voltunk a reakciójára, ha meglátja a fát. Én beteg voltam az előző héten, így nem voltam túl aktív az itthoni készülődésben. 24-én délelőtt, míg Mór aludt feldíszítettük a fát,…..
Furán hangzik, de nem mindig egyértelmű ugye, hogy az éjszakát az ember az ágyban tölti. De már második napja, hogy letesszük Mórt este 8kor és reggelig megállás nélkül alszik. Tegnapelőtt még kétszer hallottam, hogy megébred, de tegnap már semmi. Hatalmas öröm ez nekünk :)…..
Hetfon szerencsere mindenki egeszseges volt. ugyhogy a reggeli rutin utan egyutt indultunk a bölcsibe. Lily atvette a benti cipojet es ment is be a terembe ahol Christe mar varta is. Lilynél eltört a mécses:( de elköszöntünk Tőle és mondtam hogy anya siet érte munka után. Mire kiertünk a…..
PetraésLily 2013.09.15 14:17:07
@haissdora: Nyugi Dorim, nem is akarok szabadulni:) es blog is lesz csak meg varat magara picit:)
PetraésLily 2013.09.15 14:18:05
@norus: Lesz uj blog es kuldom is a cimet amint lesz idom irni:)
PetraésLily 2013.09.19 14:33:29
@LiliZozó: Hűűű, ez igazán nagy dícséret nekem:-) Egy 4 gyerekes anyától meg pláne, minden tiszteletem a Tiéd:-) Hogy hogyan tudlak értesíteni az új blogról azt nem tudom, mert ide nem fogom kitenni.
Nyár végi kirándulásokat szerveztünk, mert még mindig csak pár napokra megyünk Mórral. Jól bírja, semmi gond, sem az alvással, sem az idegen környezettel, de azért nem feszítjük túl a húrt :) Három nap szerintem pont elég neki. Ebben is nagy szerencsénk van, mert mindenhol…..
Mórral az élet Szokások :) 2013.09.11 14:34:21
Mórnak kezdenek kialakulni szokásai :) Olyan kis édes, hogy majd megzabáljuk az apjával. Hihetetlen mennyire lehet szeretni egy ilyen kis csöppséget. Azt persze mindenki tudja, hogy a sajátját szeretni fogja és nagyon várja, és ő lesz a minden, de ami az emberben kialakul születése…..
Koran lefekudtem, mert elfaradtan egesz nap, Lily nyugos volt es hat olbe lett volna egesz nap...ugyhogy 20kor en aludtam mar. 10:40kor Lily sirt...Balazs ment be hozza de fel ora mulva is sok sok csond utan siras majd ujra csond. Kerdezem Balazst hogy nem lazas? Azt mondja hat meleg a feje...oh…..
A 4. beszoktatos napra virradtunk penteken. Balazs ment be Lilyhez. Faradtak voltunk, mert Lily nyugtalanul aludt, fel-felsirt...egyszer be is kellett hozza menni, jo sokaig volt Balazs(mondta hogy nagyon nyugtalan, azt se tudja mit szeretne, ha ratette a kezet a hatara akkor levette aztan magahoz…..
Ahogy irtam az elozo bejegyzesben csak POZITIVAN!!! Ugyhogy igy indultam neki a 3 napnak is. Lily kicsit koran ebredt 6:09kor de sebaj. Reggel megint volt nagy apazas aztan egyutt ittak ennek oromere a tejcsit, de mikor odaultem mellejuk atmaszott hozzam, ugy tud belesimulni az olembe:) Majd oltozes…..
Egy keddi napon tortent, hogy Lilyborso reggel 7kor felkelt, majd anya bement hozza es ektelen apazasba kezdett, mire apa is kapta magat es berohant az o kis borsojahoz:) Feloltozott, majd megitta a tejecskejet, reggelizett, aztan elbucsuzott anyatol(mert anya BKV-vel indult a bolcsibe) es apaval…..
Mindig azt mondogatom, hogy en ugyan nem erzem, hogy jajj, hat mintha csak tegnap lett volna hogy megszuletett...mert nem tegnap volt...de most valahogy olyan sok minden tortenik es olyan utemben, hogy csak kapkodom a fejem. Emlekszem mikor meg Liz irta, hogy mar nem is tud mit irni, mert irja le…..
Mórral az élet Féléves check... 2013.08.29 20:22:40
Ma volt a féléves csekk a nődokinál. Hááááát nagyon elszomorodtam, ugyanis ciszták vannak a petefészkemben :(((((( Nekem eddig ez nem volt :((((( Mert ugye én IR-es és PCOS-os vagyok, de a ciszták eddig elkerültek, hát most nesze nekem, itt vannak :( A doki azt mondja, hogy ezek a…..
...es megy...csak persze nem ugy ahogy en kepzeltem:) Nade miert is lenne ilyen egyszeru az elet es nincs okom panaszkodni, mert szepen kel reggel, aztan mindig megyunk vhova mert nem birja egy ido utan hogy a lakasban vagyunk es megy az ajtohoz hogy mostmar indulas, ez kb. 9 korul szokott lenni.…..
Mar reg ota szerettem volna mengezni a Vuk jatszoteret a Cittadellanal, de vhogy sosem jutottunk el. Nah, vasarnap elerkezett az ido, meg a felhok ellenere is. DE! eleg nagy csalodas...ici pici es valahogy nem ilyenre szamitottam...:( persze Lily jol erezte magat de nem azert mert a Vuk jatszoteren…..
Our life in California 1 éve 2013.08.21 11:14:03
1 éve ezen a napon ertunk haza, Budapestre(marmint 20-an)...anyukam, Balazs anyukaja, parja, tesojai es Bence vartak rank a repteren, pedig milyen sokat "kesett" a gep:( A mai napig halas vagyok nekik, fokent tesomeknak hogy befogadtak minket egy honapra a mi kis Lilyborsonkkal:) Akkor meg nagyon…..
...illetve ITA - ALITA...ezt modogatja Lily egesz nap:) mert hogy a hinta mostmar kiegeszult a palintaval is:) Annyira cuki vagy ahogy mondogatod, mi meg eloszor azt hittuk hogy hintazni szeretnel, de neeeeeeem. A hintat annyira nem is szereted...kb. 2 percig hagyod magad lokni benne es kesz. Azt…..
Az aggodalmam oka a bolcsode...kozeledik, nagyon kozeledik. En hulye meg elfelejtettem mikor van a szuloi es most meg szunet van a bolcsiben es csak aug. 20-a utan lesznek csak, de gondolom a szuloi is ez utan lesz, mondjuk irtam nekik egy mailt, hatha arra valaszolnak meg hogy miket kell beszerezni…..
Mórral az élet Lázas 2013.08.12 21:06:57
Az első lázon vagyunk túl. Múlt hét szerdán kezdődött, mikor melegnek éreztük Mórt, jah 38,8. Hívtam a védőnőt, mondja, hogy lehet a fogtól, mert láttunk ismét kibújni akaró fogakat a felső ínyén, de lehet az úgynevezett háromnapos láz "betegség" is. Annak semmi egyéb…..
Kedden ugy voltunk hogy akarmi lesz jol erezzuk magunkat, bar ez szamomra eleg nehezen ment. Nagyon nem tetszett az apartman:( Tesomek jarnak ide mar azt hiszem 3. eve es ugy gondoltuk nekunk is jo lesz, de nem. Kinzas volt, igy nem lehetett nyugodtan pihenni, sem Lily sem mi. :( De azert…..
PetraésLily 2013.08.12 14:14:15
@Bóbitáék: ...azt ki is hagytam hogy veletlenul egyszer meg a fejet is bevagtam szegenynek az ajtoba. Annyira bena vagyok:( A kremet megvettem a szemere, mikor ebren van akkor kenem be neki, nehogy belekenje a szemebe.
A nyaralas resze meg...hjajj...orulok, hogy itthon vagyunk. Majd ha megyek dogozni pihenek:)
Sajnos, de ez van, mert arrol nem tudok beszamolni, hogy huuuuu, de jo volt minden es eletem legszebb nyaralasa(bar ezt mondjuk sejtettem:)) Pedig...hetfo reggel mosolygosan keltem, pattantam ki az agybol, Lily hetkor kelt, teljesen idealis. Osszepakoltunk. Balazs szentsegelt parat hogy nem igaz…..
PetraésLily 2013.08.12 09:43:29
@ziziman: En csak azt veszem eszre hogy velunk mindig minden megtortenik. Mas gyereket nem hallom hogy ennyit esne...de mostmar mindegy. Keso bankodni. Jobban van mar a heg. Megkerdezem a gyogyszertarban ezt a hegesedes elosegito kremet hatha jot tesz neki. Bioptron lampank sajnos nincs:(
PetraésLily 2013.08.12 09:44:25
@Titanilla Baksza: Most picit megnyugtattal, mert nem emlekszem hogy en barmit lattam volna a szemhejadon, ugyhogy van remeny:)
PetraésLily 2013.08.12 09:46:07
@norus: Lily egyebkent jol viseli a dokikat, de az is igaz hogy az RMC ahova eddig jartunk egeszen mas teszta mint egy allami rendelo vagy korhaz. Korbenyaljak az orvosok es a noverek is.
Ez a honap nagyon gyorsan eltelt, lehet azert mert nyar van. Nem tudom...pedig meg nyaralni sem voltunk, mar folyton erre gondolok es a Keresztanyam is lassan erkezik. Balazs matol szabin van 2 hetig vegre. Lily naprol napra fejlodik es mostmar mindent ert, tenyleg MINDENT, csak van hogy nem akar…..
PetraésLily 2013.07.31 15:40:33
@norus: :D Koszi Nori:) Szivesen jatszoterezunk es meg vmikor augusztusban:)
Amint lesz tenyleg erdemleges fejlodes azonnal megirom:)
Nagyon reg nem irtam, pedig annyi minden tortenik,  vhogy azt erzem hogy egyre kevesebb az idom vagy nem jol osztom be, bar azt hiszem azert probalom odatenni magam, mert vegul lett sargabarack lekvarni, ugyan nem sok, de nekunk eppen eleg es mivel tesom adott sok paradicsomot a kertjebol meg…..