Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arvisura.hu

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"...ne kurválkodjatok többet, mint mi jól esik - mondá az Úr - és megteremté az farizeusokat az ő igen nagy kegyelméből..."Mekkora lehet a baj egy olyan országban, ahol a kormány lelki üdvéért imakampány zajlik, ahol az éjféli mise nem múlhatott el szeressétek a…..
arvisura.hu 2012.01.15 13:32:34
@felebarát: Látod mondtam hogy érdemes veled foglalkozni , most még egy kicsivel kiegészítenem.
Ez a leghosszabb nap az évben, amikor a sötétség legtovább borítja be életünket. Az onnantól számított időben pedig egyre nő a nappalok hosszúsága az éjszakák sötétségének rovására. Érdekes módon a kereszténység ekkor ünnepli a karácsonyt, azaz Jézus Krisztus, a Világ Világosságának születését, amely elhozza számunkra a Fényt. Őseink is ekkor ünnepelték a Fény születését. A sólyom pedig azért volt röptetve, mert a Fény madaraként tekintettek rá, és a Szentlelket jelképezte számukra. Ezért lett a magyarság egyik fontos jelképe. Aki a turulmadarat megtagadja, az magának a Szentléleknek mond ellent. Meg is lehet nézni őket, hogy milyen elvek nélkül viselkednek a világban! Lelketlenül, mert nem az élet szava szerint élnek.
arvisura.hu 2012.01.15 13:42:39
@csattanó űrmanó: Igazad van minden nagy szervezetben ott vannak a nem odavalók, akik csak kárt tesznek annak, akinek a nevében dolgoznak, cselekednek.
Az MSZP-ben se tiszta erkölcstelen, rosszakaratú ember van de a szűk vezető rétegről ítélték meg a választásokkor.

Orbán hibája abban volt, hogy elhitte hogy 2/3-al lehet nyerni , nem 2/3 -al csak veszíteni lehet. De az biztos ,hogy soha a büdös életben nem lett volna különben új alkotmányunk. Pedig az MSZP-SZDSZ-nek meglett volna a lehetősége.
Lehet hivatkozni Gyurcsányra, az elmúlt nyolc évre. Lehet hivatkozni a gazdasági válságra és minden másra. De ezek üres és alaptalan hivatkozások. Azért, hogy emberek ezrei (tízezrei) sorba álltak egy tál meleg ételért Te vagy a felelős Viktor!Te és a hűbéreseid! Közvetlenül…..
arvisura.hu 2011.12.28 08:11:25
@Roy: Kedvesem az volt az első hogy lemondtak a mentelmi jogukról mert akkor nem lett volna hír mert semmi nem történt volna , he he te tényleg ennyire naiv vagy vagy csak tetteted.Az éles lőszert csak te szeretnéd az orbánéknak eszükbe se jutna a fikcioidat ne közöld tényként