Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rykov

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indiából érkezett egy görkoris autós jelenet Facebook rajongónk jóvoltából. Minden pillanata maga a zsenialitás. A kocsi pedig gyanúsan Suzuki, ha esetleg valaki ezt megerősítené azt megköszönném. Addig is élvezzétek! ..
Már volt szó erről a kis hindu töltött galambról,most itt egy újabb videó róla. Érdemes megfigyelni az esélyegyenlőséget, hogy ő is milyen sallereket kap. A csávóknak azonban esélyük sincs!..
ZSpillanatemberek névvel futó rovatunkban azon emberekről emlékezünk meg, akiknek halála a filmek teljesen elfeledett részei. Mégis hozzátartoznak az akciófilmekhez és lassan olyan ismerősek nekünk, mint a sztárok. Henry Kingi Sr. 1943-ban született afro-amerikai, európai és csiroki…..
Ki ez a csávó? És főleg mi ez az indiai Szupercsapat által összerakott harci hintó. A rosszfiúk hiába támadnak mindenféle robbanó motoros eszközzel, pár ló és egy hintó elég ellenük. Érdemes megfigyelni az állandó a szájába harapó főgenyót, végig azon agyaltam, hogy ez…..
Megunhatatlan ami Indiából árad felénk! Ezúttal egy helikopteres jelenet látható a végén pedig egy tanítani való kéz leszedés, amit még Michael Ironside is megirigyelne. ( Meg maradt volna még egy keze, nem úgy mint a Total Recallban.) Ismét köszi Facebook rajongónknak…..
Rajni visszafogott filmjei bebizonyították, hogy arrafelé ő a helyi Chuck Norris. De van itt egy trónkövetelő! Aki vasmacskával baszkodja szét a dzsipeket és szoknyáját harci alakzatba rendezve rak rendet a gonosz hinduk között. Közben repked, pörög, forog. Fogadjátok szeretettel…..
A Ramon Film nem adta fel tervét, hogy filmjeivel betör a piacra és továbbra is készíti zseniális filmjeit. A gorilla ordítást imitáló narrátor ismét itt van és elmond mindent a legújabb szuperprodukcióról, ami a könnyen megjegyezhető Tebaatusasula címet kapta. Érdemes az…..
Rykov 2012.01.30 18:35:24
Ez egyes diplomamunkákhoz hasonlóan hiánypótló mű! A mester, a török Han Solo és Rambo Top 10 kivégzése, amiből látszik, hogy istenünk valószínűleg lelke mélyén szemész lenne. A hegesztős kivégzést meg egyszerűen nem tudom kommentálni annyira zseniális.      ..
Amikor először láttam a Megacápát a Gigapolip ellen gondoltam ilyen mélypont után nincs tovább. Azonban az Asylum nem az a filmstúdió, aki egy ilyen siker mellett fütyörészve elsétál, hanem húz tizenkilencre még egy lapot és folytatja a sztorit! Az ellenség pedig egy…..
Rykov 2012.01.30 18:19:30
Gondolsz még néha rájuk?Állandóan. Iszonyúan hiányoznak. Tudod, hozzájuk kötődik az összes szép emlékem a gyerekkoromból. Nem voltunk már gyerekek a végére, bár az igaz, hogy felnőttek sem voltunk, csak valami furcsa, törékeny mesealakok, akik a legendák lovagjaiként…..