Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kelvin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat olvastam nagy hozamú befektetésekről, bolyongva az interneten. Sokat hallottam ismerőseimtől, hogy mekkora pénzt kerestek egy jó befektetéssel, de hallottam azokról is akik elvesztették a hosszú évek alatt megtakarított pénzüket egy rossz befektetéssel.Nem igazán hittem, hogy…..
Közel 3 hónappal ezelőtt indult útjára a kezdetben még csak a túlcsorduló grafomániám áldásos hozományát élvező iromány. Be kell vallani, hogy az írót magát is meglepte a tervbe nem vett népszerűség, ami nem is meglepő annak tudatában, hogy egy gyufaszálat nem tettem az…..
Sokat gondolkoztam azon, hogy belefogjak-e ennek a cikknek a megírásába mert nem akarom, hogy sárdoblásának tűnjön. De úgy gondolom, hogy a Quantumnak olyan sok ügyfele van, hogy ha baj történik akkor az visszavetheti az egész kezelt számlás szektornak a fejlődését. Magamra nem…..
kelvin 2012.01.13 12:27:40
Kiadtak egy közleményt!

A QuantumXXL egy „ünnepi” hírlevélre készült a napokban, mivel közelítünk az Alpha 1 éves sikeres évfordulójához, de az a hírlevél egy kicsit később fog kimenni, előbb egy nemtelen és aljas támadásra kell reagálnunk.
2012.01.12-én egy provokátor, előre megtervezett módon, lejárató akcióba kezdett a QuantumXXL ellen és a TadawulFX nemzetközi bróker céget is nagyon súlyos váddal illette. Nevezett egy fórumon elkezdett nemtelen hazugságokat írogatni, majd ezt követően egy „név nélküli” gmail.com-os email címről körlevelet küldött ki néhány Ügyfélnek/Partnernek, hivatkozva arra, hogy nézzék meg mit írnak a fórumon és „nagy gond van…
A támadásról:
A leírtak egyértelmű hazugságok és alkalmasak arra, hogy a forex ismeretekkel csak kisebb mértékben rendelkezőket összezavarja és szándékoltan elbizonytalanítsa.
Az „akció” előkészített, tervezett támadás volt. A levél írója nem a QuantumXXL adatbázisaiból jutott az általa előre kigyűjtötte néhány Ügyfél/Partner adatához (csak néhány Ügyfél kapott ilyen emailt), hanem valószínűleg különböző fórumokról, blogokból, névjegykártyákból, stb. szedte össze azokat.
Minden érintettet szeretnénk megnyugtatni, hogy a szoftverek a piaci volumennek, az abból (is) adódó kereskedési lehetőségeknek és a tervezett stratégiának megfelelően működnek és január hónapban, a nagyobb piaci szereplők kereskedésbe történő visszatérésével (volumen emelkedése) már az elkövetkező napokban újabb sikeres, plusszos kötéseket zárnak a szoftverek.
A cég vezetői továbbra is rendíthetetlen elkötelezettjei a közös tevékenységnek, a közös, hozamokban gazdag jövő tervezésének.
Cégünk a következő napokban egy bővebb, részletesebb információkat tartalmazó hírlevéllel, értékeléssel jelentkezik.
Üdvözlettel:
QuantumXXL

Úgy érzem ez a story nem ért még véget.
Elsőként az egyik legnépszerűbb kezelt számlás szolgáltatót veszem vizsgálat alá: a Quantum XXL-t. ( www.quantumxxl.com ) A jól csengő nevet biztos Soros világhírű alapjától kölcsönözték, hogy rögtön biztosítsák a pozitív asszociációt:) Magyarországon igen sok ügyfelük…..
kelvin 2012.01.12 18:50:18
@hitetlenül:

Ha nyilvános akár közzé is tehetnéd, nyilvánosan, mindenki kíváncsi lenne rá.

köszi