Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tűzhelyőrző

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Karácsony a Blahán 2011.12.27 10:31:00
A karácsony sajtófotója: A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége és szegényélelmezési programja, az Ételt az Életért december 24-26 között kiemelt karácsonyi ételosztást tartott a Blaha Lujza téren. Az Ételt az Életért a Food For Life Global, a világ egyik…..
tűzhelyőrző 2011.12.27 23:35:10
@SPYD3RM4N:
Köszi, te megérezted, hogy én egy eléggé tájékozatlan egyed vagyok (tudom, akkor meg minek szólok a nagyok dolgába), de "hollandváros" postjából az utolsó mondat nyomasztott a legkevésbé. (Amúgy ha úgy is van, hogy a vezetőség 100 %-a zsidó - naés?!) Félre ne értsen senki; sem zsidó (sem cigány), sem krisna-hívő (sem semilyen hívő), sem jobbos, sem balos nem vagyok, csak idetévedtem a fészbukról (elolvastam a "Karácsony a Blahán"-t, és zero kommentjét. Aztán ittragadtam, mert mocsok egy dolog, ahogy a krisnások jótékonysági munkáját felhasználva az MTV Híradó egy másik, nekik szimpatikusabb szervezet támogatását propagálja, kiváncsi voltam a véleményekre. (Én azt hittem, ezen az oldalon ezt a témát vitatják meg. :D)
Most hagyjuk a fenébe, hogy a postok két perc múlva mennyire más vizeken eveztek, de aztán "hollandváros"-hoz értem, aki kapásból letudatlanozta Énbagolyt, és előadta a saját idióta verzióját. . Najóvan, végül is semmi nem történt, csak úgy látszik, 20 évenként egyszer nem tudok szó nélkül elmenni egy ilyen nagyokos mellett. (Minden esetre megérte itt maradni, mert ahogy kielemezted hardenberg krisna- zsidózását, hát az egy élmény volt... tényleg! :) )
tűzhelyőrző 2011.12.27 21:55:57
@hardenberg: "tudatlanul ne szólj hozzá a témához. A "krisnások" egy new age-ből táplálkozó álvédikus lepcsesszájú idióta követői, akik Indiába be sem tehetik a lábukat, mert a valódi hinduizmushoz semmi közük. Amúgy meg tele van zsidóval, a magyaroszági Krsna "egyház" vezetőségének 100%-a zsidó. "
---------------
Sajnálom, hogy ezt a csodás hollandiai várost választottad nickedül. Bírom az ilyen "nagyonjólinformált-tanult-képzett-intelligens" fejeket, akik csípőből tárazzák a tuti információkat. Tudnak mindenről és mindenkiről olyan "adatokkal" szolgálni, amit senki más nem tud, csak ők (hogy honnan... az örök titok marad).
Ami a legszomorúbb; ezeket a badarságokat olyan öntelt magabiztossággal adják elő, hogy mindig akadnak, akik el is hiszik.
Áhh... nem csak don Vittorio Orbalone-nak kellene egy kis időre zárt szanatóriumba vonulnia... (*legyintős)