Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NBence

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
For English please scroll down Róma, Párizs, Velence – kétségtelenül ideális, bár kissé standard helyszínei egy romantikus külföldi hétvégének. Azoknak, akik inkább valami másra vágynak, most mutatunk öt tökéletesen romantikus, de mégis különleges úticélt Valentin napra…..
NBence 2015.01.29 22:16:55
@Bujumburi: Mi ezen a bejegyzésen a felszínes? Eg négysoros kedvcsinálóban a cikk szerzője mit írjon le, hogy megfeleljen a Te elvárásaidnak is?

Fest bajosan járod meg egy hétvége alatt, szemben Marrákessel, ahova repülővel könnyedén eljutsz! Gent valóban gyönyörű, de azt nem állítanám, hogy kevesebb turista lenne mint bármely flamand városkában!

Ezen a vonalon maradva pedig a kommented is "elég felszínes", hiszen a cikk nem interkulturális tanulmánynak készült... De legalább mindenki megtudta, hogy Belgium és Marokkó szakértővel van dolga :)
For English please scroll down Imádok mindent, ami olasz. Rajongásom e stílusos, életvidám, hangos és hebrencs nemzet iránt összefügg a történelem szeretetével, s minthogy a múlt emlékeiben az ország szintén nagyon gazdag, tökéletes hely számomra. Első római vakációmra 2010…..
NBence 2015.01.13 19:53:03
2009. április 7-én az amerikai lobogó alatt hajózó MV Maersk Alabama konténerszállító hajót – fedélzetén jórészt éppen Afrikába szánt segélyszállítmánnyal – kalóztámadás érte. Miután a támadók feljutottak a fedélzetre, a hajó kapitánya, Richard Phillips magát…..
A tavalyi év első felében mozikba került francia filmek közül  nem egy komoly pozitív meglepetésselszolgált. Elég csak az Életrevalók (Intouchables, 2011) című alkotást kiemelnem, amely egy csapásra újból a csúcsra juttatta a francia mozifilmek renoméját. A humoron és a…..
Az igaz történeten alapuló Életrevalók remek példája az európai filmgyártás egyik járható útjának. A francia film olyan értékeket hordoz magában, amely még mindig komoly konkurenciát teremthet bármely más kontinens alkotásainak és bizony meglepetéssel tud szolgálni a…..
Elindultunk :)..
Enzo Ferrari kétségkívül zseniálisan építette fel a márkaimidzset, hiszen mégoly komoly gyártónak is nehéz kibújni a Ferrari árnyékából, mint az Audi. Pedig… Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Amerikába jöttünk Hancock, NY 2012.06.07 23:24:00
Szia mindenki!Ismét jelentkezem. Tegnap (szerdán) mindenki egységesen day offot kapott, így nekünk is szabadnapunk volt. Szerettünk volna egy kisbuszt kérni, mivel aznapra volt egy szervezett út Binghamtonba, ahova mi nem akartunk elmenni (20 dollárért) és csak reggeli volt aznap. Van-t…..
NBence 2012.06.08 23:14:16
Once more into the frayInto the last good fight I'll ever knowLive and die on this dayLive and die on this day    A film számomra nem tűnt különösebben érdekesnek: évek óta gyengélkedő rendező, nem túl eredeti történet, egyszóval nem sok jót ígért. Egy esős este, némi…..
      Az igaz történeten alapuló Életrevalók (Intouchables) c. film remek példája az európai filmgyártás egyik járható útjának. A francia film olyan értékeket hordoz magában, amely még mindig komoly konkurenciát teremthet bármely más kontinens…..
      Léteznek bizony olyan galád férfiak, akik Valentin-nap alkalmából is akcióra cserélnék a romantikus filmezés lehetőségét. Nekik bizony ideális eszköz áll most rendelkezésükre.  A Borotvaélen  elsőre talán a legkevésbé megfelelő alternatív…..
   Afrika mind a mai napig képtelen levetkőzni gyarmati örökségét, és néhány szerencsés ország kivételével nem tud stabil és fejlődő pályára állni. Az évszázados –gyakran még régebbi– törzsi viszálykodást, társadalmi feszültségeket csak súlyosbítja a gazdasági…..
   Kezdjük egy találós kérdéssel: Melyik országra gondolunk, ha a következőket látjuk: Volvókkal tömött parkoló, IKEA bútorok minden lakásban, végeláthatatlan erdők és lélegzetelállító, fagyos táj?  Kis hezitálás után a nagytöbbség Svédországot mondaná. A…..