Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smoother (törölt)

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondolhatnád, hogy manapság igen kevés nagyvonalú ember él az országban, és a véleményed nem is állhatna távolabb a valóságtól. Tele vagyunk velük, talán csak nem veszed észre őket, mert nem a méregdrága éttermekben, vagy a luxusautók volánja mögött kell keresgélned. A…..
Orbán a Parlamentben ma délután leverte a Gonosz Birodalmát. A hét végi EU-csúcsról szólva kihirdette, hogy a Kohéziós Alap forrásainak visszaadásával az EU írásban bocsánatot kért Magyarországtól, egyben pedig szentesítette mindazt, amiért az elmúlt időben kritizált…..
Miért nem tesz a kormányzat semmit? Miért van az, hogy csak ingatják a fejüket az illetékesek, „akik elmennek, majd 5-10 év múlva visszajönnek”?  Lehet, hogy azért, mert nem érdeke, hogy az elégedetlenek itthon maradjanak?     „2012 elején a felnőtt lakosság 13…..
A KSH 2012. június 6-i közleményét a megélhetésről, és 2012. február 21-i közleményét a fizetésekről hasonlítjuk össze. Ijesztő a kép.Az egy főre számított létminimum átlagos értéke 2011-ben havonta 83 941 forint volt Magyarországon, vagyis legkevesebb ennyiből tudott…..
  Orbán Viktor "mélyen érinti", hogy minden második fiatal el akarja hagyni Magyarországot. Tegnap esti tévé interjújában pontosan úgy fogalmazott: "mélyen érint a dolog, elsősorban nem politikusként, hanem családapaként, mert a szüleikre is gondolok". "Ahelyett, hogy itthon…..
Ma napvilágra került megint egy csomó lehangoló adat. Nem, hogy a remélt stagnálás nem lesz meg, de már a gazdaságunk zsugorodásának mértékéért is imádkozni kell, hiszen az minden elemzői várakozásnál rosszabbat mutat. Normális körülmények között természetesen kevésbé az…..
Tegnap eljött a Nagy Nap,- az Androlib birka módjára szépen át is aludta, mert megérdemli - és a Nagy Nap keretében a Samsung bejelentette a Samsung Galaxy SIII eljövetelét, amit persze már mindenki előre tudott, vagy gondolt, esetleg csak remélt. No de ne szaladjunk ennyire előre,…..
Váratlanul demokratikus, jogállami beszédet mondott az új köztársasági elnök. Legalábbis annak tűnőt. Legalábbis az első részében annak tűnőt. Ha megpróbáljuk előítélettől mentesen vizsgálni megválasztása után tartott első beszédét, önkéntelenül is felkapjuk…..
Sorban állnak a bloggerek Gyurcsány Ferenc politikai temetésére. Egyre-másra jelennek meg a posztok arról, hogy „ha beigazolódna a gyanú”, akkor minek kéne történnie, mekkora béna, balfasz, szemétláda lenne a volt miniszterelnök, és mindenki, aki körülötte van.…..
Fingom szagától bűzlik az utca,kiszakadt belemnek az összes cucca,rá lehetne könyökölni már,olyan büdös, hogy szilárdan áll! (via) A rohadt terroristák szétfingották a nullás lisztet, a palizáló dara meg lassan maga alá temeti az egyszervolt népellenséget is.…..
 Libamáj, kaviár, zsenge fürjhús finom mártásokkal bolondítva. Desszert  gyanánt banánhajó csillagszóróval és színes cukorreszelékkel. Mértékletes zabálás, utána pedig mértéktelen mennyiségű pezsgő és rövid. Alulöltözött pincérlányok, félhomály,…..
Smoother (törölt) 2012.04.26 13:11:12
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
A Nemzetgazdasági Minisztérium tájékoztatása szerint új, féléves futamidejű, fix kamatozású kincstárjegyekkel kívánják bővíteni a lakossági állampapír kínálatot. Úgy látszik a kormány szeretné ha a magyar lakosság közvetlenül is kivenné a részét az évtizedek alatt…..
Ellopom úgy is úgy is!Ellopod úgy is úgy is!Ellopja úgy is úgy is!Ellopja úgy is!Riszáljon a sok Lali-srác,Ezt rendeli Viktorka,a legnagyobb király!Tessék pörögni-forogni-pályázgatni,mer' ránk fog hajnalodni!És aztán jöhet a nagy Mahír-lamúr,Oké?!Te vagy a csúcs, igazi…..
Smoother (törölt) 2012.04.17 15:36:14
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Smoother (törölt) 2012.04.16 05:38:28
Valami szörnyű áporodott, állott, és poshadt szaga van mindennek, amit ez a kormány művel. Nem patinás ez az egész, hanem áporodottan múlt század eleji. Muzeális darab leszünk Európában.Azt, hogy ebben az országában komoly bajok vannak a pénzügyi kultúrával - pontosabban annak…..
A devizahitelből a börtönig jutott A férj ács, a feleség ápolónő, három gyereket nevelnek. 2006-ban vásároltak egy telket egy régebbi családi házzal, amit átépítettek. Az Erste Bank ehhez háromszor (!) adott jelzálog hitelt, 2006-ban 42, 2007-ben 59, 2008-ban pedig újabb 33…..
 Húsvét alkalmából a DopeManTV stábja locsolás helyett ma nyuszikat prezentál nektek. Ahogy azt hírül adtuk, az elnök látogatást tett az idei Erotika Expón a "Hozzuk haza a külföldön harcoló leányainkat" nevet viselő program keretében. A videóban egy igazi…..
Bringáznál a buszsávon, netán behajtanál szemben az egyirányúba? Lerohadtál, és vontatjátok a kocsit az autópályán? Ne tedd, tilos, ahogy sok más dolog is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Dr. Következményeknélküli Pál kínos találkozása a valósággal még csak ezután fog megtörténni. A reakciókból azt látni, hogy a kormányoldal legfelsőbb vezetése simán abban a hitben él, hogy el lehet kenni Schmitt Pál kirobbant plágium botrányát, majd valahogy elmismásolják…..
Most, hogy végre szerencsésen megkerült Rakonczay Gábor, akinek eltűnése, majd váratlanul szerencsés előbukkanása sokáig vita tárgy lesz (mindenesetre ha tényleg megcsinálta – és amit őszintén remélek is-, akkor a legnagyobb elismerésem), végre lehet poénkodni is azon,…..
Örömmel jelentem drága Feleim, hogy kormányunk szívós és kitartó munkával elérte a gödör alját. Innen már a bányászbéka segge alja is csak barnásan derengő apró csillag a sztatoszférában. De örvendjünk, mert tovább ásva is már fölfelé megyünk, legfeljebb kiássuk…..
A Magyar Hírlap erkölcsi magaslatának tényszerű problémájáról már korábban értekeztünk. Ma ismét nehéz ügyben kellett kormánypárti véleményt nyilvánítani az Orbánt Kossuth reinkarnációjának tartó Széles Gábor lapjának.Nehéz a híreket továbbra is folyamatosan…..