Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ArmageddoN2012

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
ArmageddoN2012 2013.03.16 16:37:28
Minden kedves hozzászólónak aki védi a mélyen tisztelt Fideszes elvtársakat kívánom, hogy legközelebb ők legyenek azok között akik 36 órát ülnek a befagyott autójukban míg végre megkapják a Belügyminiszter hülye SMS-ét arról, hogy maradjanak még egy kicsit az autójukban, hátha rájuk talál valaki! Persze lehetne az a hibás aki útnak indult a hóvihar kellős közepén, de teszem azt mi van, ha nem konkrétan polgári engedetlenségből tette, csak például haza akart jutni a családjához munka után! Először is, ha már hóvihar van, akkor például kellene pár száz hómaró, de örüljünk, ha néhányat sikerült útba indítani órákkal azután, hogy havazni kezdett! Amikor azután ennek eredményeként az M1 és M7 pályákon 40-50 gépjárművet érintő tömeg balesetek történtek csütörtökön 16 óra körül, akkor vajon miért nem jutott a következő négy órában a rendőrségnek eszébe, hogy el kellene rendelni a teljes útzárat??? Azután amikor ennek eredményeként és a tájékoztatás teljes hiányának következtében 10-15 km-es dugókban rekedtek az emberek a hóvihar közepén és a megmentesukre küldött katasztrófavédelem is csődöt mondott (nem csoda, már alig van tűzoltó mert kirúgták vagy leépítették őket), akkor vajon miért kellett további 24 órát várni a honvédség és a különleges osztag (TEK) bevetésére??? Talán tényleg igaza vagy Gyurcsánynak, azért nem tettek semmit, mert a fővezerünk nem volt itthon! Persze ennek a kurva hóviharnak is pont akkor kell jönni amikor OV éppen védi a magyarok "jogait" Brüsszelben! Ezért meg egyébként megérte várni akár 48 órát is a hóban.....
Évek óta már csak a kirakat van rendben, miközben a betegek egyre nehezebben jutnak ellátáshoz, az egészségügyi dolgozók pedig egyre elkeseredettebbek a túlterhelés és a napi megélhetési gondok miatt. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a magyar ellátórendszer azon…..